Τύπισσα στο TV Queen δήλωσε ερωτευμένη με τον Μητσοτάκη: «Θέλω να σε γνωρίσω, στο λέω με πολύ αγάπη» (vid)

Τύπισσα στο TV Queen δήλωσε ερωτευμένη με τον Μητσοτάκη: «Θέλω να σε γνωρίσω, στο λέω με πολύ αγάπη» (vid)
Ερωτοχτυπημένη TV Queen την... πέφτει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια εξομολόγηση άνευ προηγουμένου.

Τον έρωτά της για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλυψε η Τριανταφυλλιά, παίκτρια του νέου ριάλιτι του OPEN, «TV Queen».

Όταν οι άλλες διαγωνιζόμενες του ριάλιτι την ρώτησαν να τους πει ποιος της αρέσει εκείνη απάντησε «από Κ αρχίζει» για να έρθει στη συνέχεια η μεγάλη αποκάλυψη.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα ευαίσθητο σημείο για μένα γιατί πραγματικά έχει μια ιδιαιτερότητα, έχει μια ισχύ... Και μου αρέσουν πάρα πολύ οι άντρες που έχουν μια ισχύ και μια τέτοια δύναμη.

Μου αρέσουν τέτοιοι άντρες και θα ήθελα πάρα πολύ να τον γνωρίσω και να συζητήσουμε σε πράγματα της πολιτικής και εκτός πολιτικής», είπε στην κάμερα του TV Queen.

Μάλιστα, όταν έκανε την αποκάλυψη στις άλλες κοπέλες του TV Queen είπε μπροστά στην κάμερα. «Τους ήρθε λίγο, κάπως... Γιατί όταν αναφέρεσαι σε μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα και πόσω μάλλον στον πρωθυπουργό, σου δημιουργεί κάτι στο μυαλό σου.

Όταν οι άλλες διαγωνιζόμενες του ριάλιτι εξέφρασαν την προτίμησή τους στον Στέφανο Κασσελάκη, η Τριανταφυλλιά φανερά ενοχλημένη είπε: «Και ο Κυριάκος είναι κούκλος, εντάξει;».

Στη συνέχεια αποκάλυψε τι είναι αυτό που της αρέσει στον πρωθυπουργό και του έστειλε ένα μήνυμα. «Και μπορώ να πω τι μου αρέσει στον Κυριάκο πιο χαρακτηριστικά. Το βλέμμα του, που κοιτάζει έντονα... Κυριάκο μου, αν με ακούς θα χαρώ πάρα πολύ και να κάνεις την έκπληξή σου εδώ στο TV Queen αλλά θέλω να σε γνωρίσω, να το ξέρεις, στο λέω με πολύ αγάπη».