Ασημίνα Χατζηανδρέου για Σοϊλέδη: «Δεν περίμενα να φερθεί έτσι στη Μαρία, κατάλαβα και έμαθα πολλά» (vid)

Ασημίνα Χατζηανδρέου για Σοϊλέδη: «Δεν περίμενα να φερθεί έτσι στη Μαρία, κατάλαβα και έμαθα πολλά» (vid)
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε για τον χωρισμό του ζευγαριού, εξηγώντας γιατί έκανε unfollow τον Άρη Σοϊλέδη.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Fay's Time» και μίλησε για το Survivor, τους συμπαίκτες της αλλά και τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow τον Άρη Σοϊλέδη, αφήνοντας αιχμές και μάλιστα δήλωσε την στήριξή της στην Μαρία Αντωνά.

«Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που μίλησα όταν βγήκα. Είδα τα πάντα και γι’ αυτό έκανα unfollow τον Άρη. Δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι, εκείνη μιλούσε για τον Άρη συνέχεια μέσα στο Survivor. Κατάλαβα και έμαθα πολλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει, όταν ένας άνθρωπος μιλάει μόνο για σένα είτε on είτε off. Και επειδή μπήκε για σένα, τα λεφτά που έβγαλε η Μαρία ήθελε να τα κάνουν κάτι σε σχέση με μια επιχείρηση που μου είχε πει κιόλας. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ λάθος όλη αυτή η κίνηση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ο Άρης Σοϊλέδης, απ’ ό,τι μου μετέφερε και ο σύντροφός μου, είχε αναφερθεί μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ ότι δεν μας άξιζε να ξαναπάμε στο Survivor. Τους στοιχίζει που δεν ξαναμπήκαν εκείνοι στο παιχνίδι. Ο Άρης έχει ακόμα καρφιτσωμένη μία φωτογραφία του από το Survivor στο Instagram, ενώ δεν τον έχουν καλέσει δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου δεν προχωράει, ότι θέλεις να μένεις υπό τη σκιά ενός παιχνιδιού», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ασημίνα.