Γιάννης Καπετάνιος: Αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη (vid)

Γιάννης Καπετάνιος: Αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη (vid)
Ο Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ενώ αποκάλυψε και το απίστευτο ποσό που έλαβε για ένα επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Καπετάνιος, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για την πρόσφατη συμμετοχή του στο J2US και τον Δημήτρη Κόκοτα, τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τα δικαιώματα από τις επαναλήψεις των σειρών.

«Δεν είχα πολύ καλή σχέση με το τραγούδι, μπερδευόμουν, παραπατούσα ανάμεσα στον τόνο και στο ημιτόνιο. Τελείως άγνωστα λημέρια για εμένα. Το πιο άσχημο που συνέβη στο show είναι που αρρώστησε ο Δημήτρης Κόκοτας, μας συγκλόνισε. Μόλις είχαμε φτάσει στο πλατό, την ώρα που έβγαινε έξω και τον έπαιρναν με το ασθενοφόρο. Μας κοπήκαν τα πόδια, ήμασταν αλλού», είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε στη συνέχεια: «Όταν έφυγε ο αδερφός μου ήταν πρωί κι εγώ έπρεπε να παίξω διπλή παράσταση. Όταν στο τέλος, ο Μάρκος ενημέρωσε το κοινό τι είχε συμβεί, σηκώθηκαν όλοι και με χειροκροτούσαν. Αυτό ήταν συγκλονιστικό».

Σε διαφορετικό σημείο της συζήτησης, ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε: «Στη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” είπα μόνος μου στον Γιάννη Μπέζο ότι θέλω να κάνω τον Καραβανέα, να βάλει έναν υπαξιωματικό ανάμεσα στους σμηνίτες σαν συνδετικό κρίκο. Σε 60 επεισόδια στις επαναλήψεις πήρα 300 ευρώ. Έχω πάρει 1,80 το επεισόδιο, και 0,80 ευρώ, για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε και για το πρόσφατο τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν θα έλεγα ότι είναι διαζύγιο αυτό με τον Μάρκο Σεφερλή. Κάθε κύκλος έχει την αρχή και το τέλος του. Κάποια στιγμή αλλάζεις πορεία».