Ορεξάτος Οικονόμου σε Παυλόπουλο: «Έχεις περάσει καλά εσύ με Ζιοβάνι» (vid)

Ορεξάτος Οικονόμου σε Παυλόπουλο: «Έχεις περάσει καλά εσύ με Ζιοβάνι» (vid)
Με διάθεση για «πικάρισμα» ο Δημήτρης Οικονόμου θυμήθηκε τον Βραζιλιάνο άσο των ερυθρόλευκων, Ζιοβάνι, με αφορμή την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, που -ενδεχομένως- να κρίνει το πρωτάθλημα.

Τροφή για πικάρισμα και πειράγματα έδωσαν στους συντελεστές της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ τα χθεσινά αποτελέσματα στα play off της Superleague που φέρνουν τον ΠΑΟΚ πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχάρη τον Δημήτρη Οικονόμου για την νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ. «Χθες μετά τη νίκη μας, είπα να γίνω λίγο προκλητικός. Πηγαίνω στα συρτάρια εκεί που έχω τα λάβαρα του Ολυμπιακού, ψάχνω και βρίσκω τις σημαίες, βρίσκω τα κασκόλ, βρίσκω το ένα βρίσκω το άλλο... κοιτάω και βλέπω μπλουζάκι Ζιοβάνι! Λέω αυτό θα πάρω! Σκέφτηκα να φέρω το μπλουζάκι του Ζιοβάνι μαζί μου σήμερα, αλλά είπα να μην γίνω κακός», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Τότε ο Άκης Παυλόπουλος του είπε: «Μα δεν έπαιρνες μπλουζάκι Σκλεναρίκοβα καλύτερα...», με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντάει όλο νόημα: «Έχεις περάσει καλά εσύ με τον Ζιοβάνι! Άσε άσε, για πάντα στο λιμάνι!».

Ο Άκης Παυλόπουλος συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεται ο κύριος συνάδελφος;». Ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε: «Γιατί κέρδισα ρε φίλε! Δες τα προβλήματά σου και και άσε μας εμάς. Εμείς κερδίζουμε...».