Μάνεσης: «Συγχαρητήρια εκ προοιμίου στον ΠΑΟΚ, μπράβο στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε» (vid)

Μάνεσης: «Συγχαρητήρια εκ προοιμίου στον ΠΑΟΚ, μπράβο στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε» (vid)
Έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ, μίλησε για τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στην κατάρρευση του Παναθηναϊκού.

Την κρίσιμη τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League σχολίασε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του Alpha, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Αναφέρθηκε σε όλους τους διεκδικητές του τίτλου και έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στην Φιορεντίνα και τον Ολυμπιακό.

«"Κλειδώνει" το πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλη αναστάτωση. Συγχαρητήρια εκ προοιμίου στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αυτή τη χρονική στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και παίζει την καλύτερη μπάλα. Τις "κοιλιές" του τις έκανε ο ΠΑΟΚ, τις έκανε σε χρονικά διαστήματα, όπου απ' ότι φαίνεται, έχει κάνει καλή δουλειά ο Λουτσέσκου, σε χρονικά διαστήματα που περνάνε ανώδυνα. Τώρα πρέπει να είσαι φορμαρισμένος, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό ο οποίος κατέρρευσε. Τη φόρμα του την πέρασε σε μια άλλη περίοδο, στην κανονική διάρκεια. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Μπράβο στον Ολυμπιακό, ο οποίος φορμαρίζεται, ετοιμάζεται για την Φιορεντίνα, έκανε κι αυτός την "κοιλιά" του, υπήρξαν στιγμές που δεν πήγαινε καλά, υπήρξαν φορές που αμφισβητήθηκε, υποτιμήθηκε και είναι μια ομάδα που πατάει πολύ καλά στα πόδια τώρα στο τελείωμα του πρωταθλήματος. Σήμερα "κλειδώνουν" όλα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.