Επεισόδια και χημικά μετά το συλλαλητήριο για την αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό: Δέκα προσαγωγές από την αστυνομία (vid)

Newsroom
Επεισόδια και χημικά μετά το συλλαλητήριο για την αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό: Δέκα προσαγωγές από την αστυνομία (vid)
Ένταση και επεισόδια μετά το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Με ένταση, επεισόδια και χρήση χημικών από πλευράς της αστυνομίας ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο των φίλων του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Κυριακής (19/05) στη Λεωφόρο και πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα όταν ο κόσμος του συλλαλητηρίου έφτασε στο ύψος του εφετείου, εκεί που είχαν στηθεί οι κλούβες της αστυνομίας, προκειμένου να περάσει ο κόσμος για να πάει προς το γήπεδο η αστυνομία ζητούσε εισιτήρια.

Σύμφωνα με το Lawandorder.gr, εκεί υπήρξε ένταση που εξελίχθηκε σε επεισόδια και δακρυγόνα από πλευράς της αστυνομίας με σκοπό να διαλύσει το πλήθος και εν συνεχεία έγιναν και δέκα προσαγωγές.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα, από τις 15:00 μέχρι και τις 17:30, τουλάχιστον 8.000 φίλοι του συλλόγου(σύμφωνα με τους διοργανωτές πάνω από 10.000) διαδήλωσαν ειρηνικά επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, φωνάζοντας συνθήματα κατά της διοίκησης, του Αλαφούζου, εις βάρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη και υπέρ του «τριφυλλιού».