Σαμπαντέλ: Ενισχύεται με τις Λάουρα Άαρτς και Σιμόνε φαν ντε Κρατς

Δημήτρης Ντζάνης
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σαμπαντέλ

bet365

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ, άρχισε ήδη την ενίσχυσή της, καθώς συμφώνησε με τις Ολλανδές, Λάουρα Άαρτς και Σιμόνε φαν ντε Κρατς, που αφήνουν τη Ματαρό.

«Τώρα μπορούμε να ονειρευόμαστε τον όγδοο τίτλο για να φθάσουμε την Οριτσόντε Κατάνια στη κορυφή της λίστας όλων των εποχών», είχε δηλώσει ο τεχνικός της Σαμπαντέλ, Νταβίντ Σαμπαντέλ, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 16-10 στις 21 Απριλίου στον τελικό του Champions League στη Βαρκελώνη

Όπως αποδεικνύεται η επτάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης προετοιμάζει την ομάδα για τη νέα χρονιά, καθώς οι Ολλανδές, Λάουρα Ααρτς και Σιμόνε φαν ντε Κρατς μετακομίζουν από τη Ματαρό στη Σαμπαντέλ.

Σε δημοσίευμα του tvmataro.cat η συμφωνία έκλεισε πριν από το Final 4 του Champions League, εκεί όπου η Ματαρό ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό με 16-12.

Μάλιστα η τερματοφύλακας της Εθνικής Ολλανδίας, Λάουρα Άαρτς γνωστοποίησε την απόφασή της στις συμπαίκτριές της πριν από τα παιχνίδια του Final 4, ενώ την είδηση επιβεβαίωσε και η τερματοφύλακας της Σαμπαντέλ, Λάουρα Εστερ Ράμος, η οποία μαζί με τις Μάικα Γκαρσία, Ματίλντε Ορτίθ και Τζούντιθ Φόρκα έχουν πανηγυρίσει και τα επτά Champions League της ισπανικής ομάδας.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα