Hμέρα ημιτελικών Κυπέλλου σε άνδρες και γυναίκες στη Βουλιαγμένη

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χρβόγιε Κόλιανιν

bet365

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final 4 γυναικών και του Final 8 ανδρών στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μετά τους άνδρες στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας μπαίνουν και οι γυναίκες, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών την Παρασκευή (10/5) στο κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει με τους ημιτελικούς στο Final 4 των γυναικών. Είναι η 7η διοργάνωση στις γυναίκες, με τον Ολυμπιακό να είναι το μεγάλο φαβορί για το 6ο τρόπαιό τους.

Οι «ερυθρόλευκες» στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τον Αλιμο (14:00), ενώ θα ακολουθήσει η συνάντηση της Βουλιαγμένης (μια κατάκτηση, τρεις τελικοί) με τον φιλόδοξο Εθνικό.

Μετά σειρά θα πάρουν οι άνδρες. Ο Απόλλων Σμύρνης, αποκλείοντας τη Βουλιαγμένη στα πέναλτι, θα παίξει με τον ΓΣ Περιστερίου, που με τη σειρά του νίκησε τον Υδραϊκό, με τις ομάδες να διεκδικούν την πρώτη τους παρουσία σε τελικό Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός, που δεν είχε προβλήματα με τον ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να νικά με άνεση τον Παναθηναϊκό.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθοήυν από την ΕΡΤ Sports.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Παρασκευή 10 Μαΐου

Ημιτελικοί γυναικών

Άλιμος - Ολυμπιακός 14:00
Εθνικός - Βουλιαγμένη 16:00

Ημιτελικοί ανδρών

ΓΣ Περιστερίου - Απόλλων Σμύρνης 18:00
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 20:00

Σάββατο 11 Μαΐου
Τελικός γυναικών 15:30
Τελικός ανδρών 17:30



@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Μητσάκος
 

Τελευταία Νέα