Ολοταχώς ο Ολυμπιακός για το 25ο Κύπελλο Ελλάδας

Ο Γιάννης Φουντούλης

bet365

Ο Ολυμπιακός με σβηστές τις μηχανές νίκησε τον Πανιώνιο με 18-7 πέρασε στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στον Λαιμό και είναι έτοιμος να σηκώσει το 25ο τρόπαιο στην ιστορία του.

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να φορτσάρει για να νικήσει τον Πανιώνιο με 18-7 και να προκριθεί στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη.

Οι «ερυθρόλευκοι» το απόγευμα του Σαββάτου (11/5, 17:30, ΕΡΤ 3) θα αντιμετωπίσουν τον πρωτάρη σε τελικό Απόλλωνα Σμύρνης και είναι το μεγάλο φαβορί για να φθάσει στο 25ο Κύπελλο της ιστορίας του και 7ο συνεχόμενο.

Ο ημιτελικός με τον Πανιώνιο κινήθηκε σε ρυθμούς Ολυμπιακού, που όποτε ήθελε πατούσε γκάζι και όποτε ήθελε κατέβαζε το τέμπο.

Ο Βάμος άνοιξε το σκορ (1-0), ο Ούγγρος περιφερειακός και μετά ο Αλέξανδρος Γούνας νικήθηκαν σε εκτελέσεις πέναλτι από τους Γαλανίδη και Ζερδεβά, αντίστοιχα.

Αντίθετα ο Γενηδουνιάς ευστόχησε στη δική του εκτέλεση (2-0), με τον Γούβη να σκοράρει από τα 2μ., για το 3-0, διαμορφώνοντας της 1ης περιόδου.

Ο Πανιώνιος βρήκε δίχτυα με τον Νίκολα Μοσκόφ (3-1) στο 9ο λεπτό, όμως οι Γενηδουνιάς και Βάμος άνοιξαν το σκορ στο 5-1 (3:35) και οι Γκίλας και Βάμος το διατήρησαν στα επίπεδο των τεσσάρων γκολ, γράφοντας το 6-4 και το 7-3.

Στο 3ο οκτάλεπτο η διαφορά έφθασε στα πέντε γκολ, με τους Γούβη (8-3) και Νικολαΐδη (9-4), ενώ με τρία σερί γκολ από τους Γιάννη Φουντούλη (δύο) και Παπαναστασίου, το οκτάλεπτο έκλεισε με το σκορ στο 12-5. To 4ο οκτάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τoν Ολυμπιακό να φθάνει στο 14-6 στα μισά της περιόδου και τον ημιτελικό να ολοκληρώνεται με 18-7.


Τα οκτάλεπτα: 0-3, 3-4, 2-5, 2-6.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 2, Μουρίκης 1, Γούνας, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης 2, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 2.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα