Madrid Open: Σταμάτησε το σερί της Κόλινς η Σαμπαλένκα (vid)

Newsroom
sabalenka_madrid24
Πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή η Αρίνα Σαμπαλένκα σταμάτησε το σερί της Ντανιέλ Κόλινς και πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του τουρνουά της Μαδρίτης, συνεχίζοντας την υπεράσπιση του τίτλου της.

Μετά από 15 σερί νίκες της Ντανιέλ Κόλινς, η Αρίνα Σαμπαλένκα έβαλε «στοπ» στην ξέφρενη πορεία της Αμερικανίδας και με νίκη - ανατροπή 4-6, 6-4, 6-3 την άφησε εκτός τουρνουά της Μαδρίτης. Με τη επικράτηση αυτή η τενίστρια από την Λευκορωσία πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του ισπανικού τουρνουά, όπου θ' αντιμετωπίσει την Μίρα Αντρεέβα, η οποία πέρασε το εμπόδιο της Τζασμίν Παολίνι με 7-6 (2), 6-4.

Η Νο.3 τενίστρια στον κόσμο ολοκλήρωσε τον αγώνα με τέσσερις άσους και 66% στο σερβίς. Μάλιστα, από το πρώτο της σερβίς κέρδισε τους 41 από τους 60 πόντους (68%). Μάλιστα, κατάφερε να σώσει επτά break points, παραμένοντας παράλληλα αήττητη κόντρα στην Κόλινς.

Το πρώτο σετ ήταν γεμάτο breaks. Η Κόλινς έκανε τρία έναντι δύο της Σαμπαλένκα για να πάρει το προβάδισμα με 6-4 στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστριες διατήρησαν τα σερβίς τους, ωστόσο η Λευκορωσίδα χρειαζόταν να βγάλει αντίδραση την οποία πραγματοποίησε στο 9ο game για το μοναδικό break στο σετ.

Ο αγώνας κρίθηκε στο τρίτο σετ, το οποίο επίσης είχε αρκετά breaks, μόνο που σε αυτό η Σαμπαλένκα κυριάρχησε της Κόλινς. Η Νο.3 τενίστρια στον κόσμο... έσπασε τρεις φορές το σερβίς της αντιπάλου της, έναντι μιας. Το σετ κατακτήθηκε με σκορ 6-3 και η 25χρονη πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του τουρνουά στην Μαδρίτη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

WTA Τελευταία Νέα