Σβιόντεκ: Έκανε την ανατροπή επί της Χαντάντ Μάια και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Μαδρίτης

Newsroom
iga_swiatek
Στα ημιτελικά του Mutua Madrid Open πανηγύρισε η Ίγκα Σβιόντεκ, παίρνοντας τη νίκη επί της Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 4-6, 6-0, 6-2, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του ισπανικού τουρνουά.

Την τέταρτη σερί της νίκη στο Mutua Madrid Open πανηγύρισε το απόγευμα της Μ.Τρίτης (30/4) η Ίγκα Σβιόντεκ, που επιβλήθηκε της Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 4-6, 6-0, 6-2, μετά από 2 ώρες και 24 λεπτά αγώνα στο Manolo Santana Stadium.

Η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, βρέθηκε πίσω μ’ ένα set, αλλά επέστρεψε με bagel στο δεύτερο. Στο decider πήρε εξ’ αρχής προβάδισμα με hold και break, και διαχειρίστηκε τη διαφορά ως το τέλος για να ολοκληρώσει την ανατροπή και να νικήσει.

Με την επικράτηση αυτή εξασφαλίζει της θέση της στα ημιτελικά της Μαδρίτης, και για να βρεθεί ξανά στον τελικό θα πρέπει να ξεπεράσει είτε το εμπόδιο της Μάντισον Κις, είτε της Ονς Ζαμπέρ, που θα αναμετρηθούν αργότερα μέσα στη μέρα.

Για να φτάσει στην επικράτηση η Πολωνή είχε 76% σε περασμένα πρώτα service, και είχε 60% σε κερδισμένους πόντους πίσω από αυτά. Συνέπεια έδειξε και πίσω από το δεύτερο service, έχοντας 71% σε κερδισμένους πόντους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

WTA Τελευταία Νέα