Παρτιζάν: Πιάστηκαν στα χέρια ο κόουτς Ντουλάι και ο εξτρέμ Μένιγκ, κίνδυνος να βγάλουν τους παίκτες έξω από τα διαμερίσματά τους!

Παρτιζάν: Πιάστηκαν στα χέρια ο κόουτς Ντουλάι και ο εξτρέμ Μένιγκ, κίνδυνος να βγάλουν τους παίκτες έξω από τα διαμερίσματά τους!

Newsroom
Ο προπονητής της Παρτιζάν

bet365

Χαμός στη Παρτιζάν παρά το γεγονός ότι νίκησε εκτός έδρας τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα με 3-0. Σπρωξιές και αντιπαράθεση Ντουλάι με τον εξτρέμ Μένινγκ.

Δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Παρτιζάν. Όπως μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ προς το τέλος του αγώνα με τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα (0-3 για τη Παρτιζάν) υπήρξε ένας χοντρός τσακωμός του προπονητή Ιγκόρ Ντουλάι και του winger, Κουίνσι Μένινγκ. Ο Μένιγνκ δεν ήταν ευχαριστημένος που έγινε αλλαγή για να δεχθεί την... επίθεση του προπονητή της Παρτιζάν με σπρωξιές και φωνές. Τον Ντουλάι ηρέμησε ο βοηθός προπονητή.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ντουλάι με δηλώσεις του στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Σάσα Τόμιτς, μέλος του staff της ομάδας, που έχασε τη μητέρα του: «Η ομάδα δεν βοηθάει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ας νευριάσει ο κόσμος με μένα και όχι με τα παιδιά. Σκέφτομαι τον κίνδυνο να τους πετάξουν έξω από τα διαμερίσματά τους Κινδυνεύουν να τους πετάξουν έξω. Όποιος έρθει ας αλλάξει προπονητή και ας κάνει ότι θέλει αλλά να δώσει τη δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά να ταϊσουν τις οικογένειές τους.

Δεν μπορώ να τους κοιτάζω στα μάτια και να τους λέω ψέμματα. Ευχαριστώ και τους οπαδούς μας που μας στηρίζουν. Βγάζουν από την τσέπη τους λεφτά για εμάς και την ομάδα μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ σωστά όταν έχουμε παιδιά που πρέπει να πληρώσουν το νοίκι τους και να βάλουν ψωμί στο τραπέζι τους».

 

Τελευταία Νέα