Ορτέγκα: Ενσωματώνεται και μπαίνει σήμερα στις προπονήσεις της Αργεντινής

Ανδρέας Σουλάι
ortega

bet365

Μέσα στη μέρα αναμένεται να ενσωματωθεί στο στρατόπεδο του Λιονέλ Σκαλόνι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, εν όψει των αναμετρήσεων της Αργεντινής απέναντι σε Ουρουγουάη και Βραζιλία.

Έτοιμος να ενσωματωθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της Αργεντινής είναι ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο 24χρονος κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του από τον Λιονέλ Σκαλόνι και ενδέχεται να φορέσει τη φανέλα της πατρίδας του σε ένα από τα παιχνίδια που θα δώσει η «Αλμπισελέστε» απέναντι σε Ουρουγουάη (17/11) και Βραζιλία (22/11), στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του Σκαλόνι να ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους χθες, τη Δευτέρα, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν έδωσε το «παρών», καθώς πριν από λίγες ώρες προσγειώθηκε στο Μπουένος Άιρες και μέσα στη μέρα αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

Ο Ορτέγκα έφτασε στην πρωτεύουσα της πατρίδας του μαζί με τους Άνχελ Ντι Μαρία, Λαουτάρο Μαρτίνες, Νικολάς Οταμέντι, Νικολάς Ταγκλιαφίκο, Γκούντο Πισάρο, Ζερμάν Πετσέγια, Μάρκος Ακούνια και Λουίς Οκάμπο, με πτήση τσάρτερ από την Ισπανία.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα