Καστελάνι: «Χαρούμενος για την εμφάνισή μας αλλά λυπημένος γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία»

Καστελάνι: «Χαρούμενος για την εμφάνισή μας αλλά λυπημένος γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία»

Ο Καστελάνι

bet365

Ο κόουτς Καστελάνι και ο Δημήτρης Τζιάβρας μίλησαν στο επίσημο site του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μετά την πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού με τη 3 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ζάκσα.

Ο Ολυμπιακός, κοίταξε στην Ζάκσα στα μάτια, πήρε σετ, έχασε τρία σετ μπολ για να πάρει και πόντο, με το 3-1 για τους Πολωνούς να αφήνει ελπίδες στους Πειραιώτες για τη συνέχεια αν συνεχίσουν ανάλογες εμφανίσεις. Μετά τον αγώνα ο κόουτς Ντανιέλ Καστελάνι σχολίασε: «Είναι παράξενο συναίσθημα. Από τη μία πλευρά, είμαι χαρούμενος για την ομάδα, για την εμφάνισή μας. Από την άλλη, είμαι λυπημένος, γιατί είχαμε την ευκαιρία, δεν εκμεταλλευτήκαμε αυτή την ευκαιρία. Είχαμε καλές μπάλες, παίξαμε καλά, είχαμε καλό επίπεδο και καλή απόδοση και αυτό είναι θετικό για την ομάδα, για το μέλλον».

Ο Δημήτρης Τζιάβρας είπε από μέρους του: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ξεκινήσαμε πολύ καλά. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που, θεωρητικά, στα χαρτιά, ήταν το φαβορί. Όμως, παίξαμε πολύ καλά από την αρχή, στο τέλος μας έμεινε η στεναχώρια, γιατί δεν ήμασταν ψύχραιμοι στους τελευταίους πόντους και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, κρατάμε τη θετική μας εμφάνιση και αυτή πρέπει να είναι η πυξίδα μας για τους επόμενους αγώνες στην Ευρώπη, που θα είναι αντίστοιχου επιπέδου».

@Photo credits: eurokinissi
 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα