Εθνική: Ήττα με 2-0 από τη Σερβία στο Ηράκλειο με τρομερή στήριξη του κόσμου

Από το Ελλάδα - Σερβία

bet365

Η Εθνική μας ομάδα των γυναικών ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της Σερβίας στο Γεντί Κουλέ για την 5η αγωνιστική του UEFA Women's Nations League. Περίπου 2.000 κόσμος στο πλευρό της Εθνικής.

Στο 0-2 της Σερβίας με την Ελλάδα σκόραραν οι Μιγιάτοβιτς στο 45' και Πόλιακ στο 88'. Ο κόσμος του Ηρακλείου ήταν για άλλη μία φορά στο πλευρό της Εθνικής ομάδας των γυναικών καθώς τον αγώνα παρακολούθησαν τουλάχιστον 1.800 φίλαθλοι.

Η Εθνική μας των γυναικών είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης στο 11ο λεπτό, όταν η σέντρα της Μήτκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Κόστιτς. Η Εθνική έφτασε κοντά στο γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, όταν η Ελένη Μάρκου αστόχησε με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ της Σαρρή.

Η Σερβία ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ. Στο 45ο λεπτό η Νταμιάνοβιτς βρήκε την Πόλιακ στην πλάτη της άμυνας, αυτή έστρωσε την μπάλα στην Μιγιάτοβιτς, η οποία με σουτ από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Νάση. Στο 2ο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πίεσε για την ισοφάριση, η Σερβία αμύνθηκε για αρκετή ώρα και στο 88ο λεπτό σφράγισε τη νίκη της, με την Πόλιακ να σκοράρει ένα καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Νάση, Μήτκου, Σιδηρά, Παλαμά, Πατερνά (78' Καλδαρίδου), Σαρρή, Μάρκου, Κακαμπούκη, Χαμαλίδου (70' Γεωργαντζή), Σπυριδωνίδου (60' Παπαδοπούλου) και Γιαννακά.

Σερβία (Ντράγκισα Ζέτσεβιτς): Κόστιτς, Πέτροβιτς (70' Στούπαρ), Σλόβιτς, Νταμιάνοβιτς, Κρίστιτς, Φιλίποβιτς (90' Σρέμσοεβιτς), Μιγιάτοβιτς (70' Λαζάροβιτς), Μπλαγκόγιεβιτς (90' Τζόρτζεβιτς), Πόλιακ (90' Τσάβιτς), Νταμνιάνοβιτς και Ιβάνοβιτς.

Η βαθμολογία στον όμιλο σε 5 αγώνες

1. Πολωνία 13 βαθμοί
2. Σερβία 10 βαθμοί
3. Ουκρανία 3 βαθμοί
4. Ελλάδα 3 βαθμοί

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα