Ολυμπιακός: Ο ρόλος - κλειδί του Καρεμπέ στην έλευση του Μαρτίνς και το τσεκάρισμά του για προπονητές

Ολυμπιακός: Ο ρόλος - κλειδί του Καρεμπέ στην έλευση του Μαρτίνς και το τσεκάρισμά του για προπονητές

Οι Καρεμπέ - Μαρτίνς

bet365

Ο Γάλλος που αποτελεί στέλεχος του Ολυμπιακού εδώ και 11 περίπου χρόνια είχε κομβικότατο ρόλο στην πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς και πάντα αναζητά ικανούς τεχνικούς.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι για άλλη μία φορά ένα από τα στελέχη στα οποία θα στηριχθεί για τα καλά η ΠΑΕ Ολυμπιακός (ως προς το προσεχές της διάστημα). Έχοντας έναν πιο δυνατό και αναβαθμισμένο ρόλο θα αποτελεί ένα σημαντικό δίδυμο με τον αθλητικό διευθυντή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς (στην επιστροφή του Σέρβου στον πειραϊκό σύλλογο).

Μπορεί να μην το θυμούνται αρκετοί, ωστόσο ο Γάλλος βετεράνος χαφ - και - του Ολυμπιακού είχε ρόλο - κλειδί στο να κλείσει το 2018 και να έρθει να εργαστεί στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς. Έναν προπονητή που είχαν τσεκάρει και παρακολουθήσει στον Ολυμπιακό αρκετά πριν τελικώς κλείσει. Προτού δηλαδή πιάσει Λιμάνι. Όπως επίσης ήταν και στο team που στήριξε όλη αυτήν την προσπάθεια και ειδικά την πρώτη χρονιά του Ίβηρα τεχνικού όταν ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο. Η διαδρομή αυτή οδήγησε στο να πάρει ο Μαρτίνς με τον σύλλογο τρία Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο στο σύνολο και να έχει μεγάλες ευρωπαϊκές προκρίσεις όπως με Μίλαν και Άρσεναλ. Μην ξεχνάμε επίσης πως ο Καρεμπέ ως στέλεχος είναι στον Ολυμπιακό σχεδόν 11 χρόνια!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ γενικότερα στην πορεία του είναι ένα άτομο που ψάχνεται για περιπτώσεις ικανών παικτών αλλά και ξεχωριστών προπονητών. Παράδειγμα είναι το 2022 όταν είχε μιλήσει για τον Μπαράκ Μπακχάρ, έναν χαρισματικότατο κόουτς από το Ισραήλ.

Τότε ο Καρεμπέ είχε υπογραμμίσει: «Είχαμε ενδιαφερθεί για αυτόν. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό αλλά δεν είναι διαθέσιμος». Εκείνο το διάστημα ο Μπακχάρ ήταν στη Μακάμπι Χάιφα και αργότερα πήγε στον Ερυθρό Αστέρα.

Γενικότερα ο Καρεμπέ είναι ένας άνθρωπος με φοβερή... ατζέντα και πολλές επαφές στην Ευρώπη και όχι μόνο που αποδεδειγμένα έχει βρεθεί πίσω από σημαντικές κινήσεις που έχουν γίνει στον Ολυμπιακό και μπορεί να το κάνει ξανά.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα