Ο Καρβαλιάλ στην Πορτογαλία για τον Κάρμο: «Είναι ένας εξαιρετικός στόπερ, μπορεί να φτάσει να κοστίζει 40 εκατομμύρια»

Ο Καρβαλιάλ στην Πορτογαλία για τον Κάρμο: «Είναι ένας εξαιρετικός στόπερ, μπορεί να φτάσει να κοστίζει 40 εκατομμύρια»

Ο Κάρμο

bet365

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μιλώντας στη RECORD στην Πορτογαλία στάθηκε στο θέμα του Νταβίντ Κάρμο επισημαίνοντας πώς τα 20 εκατ. ευρώ της αγοράς του έβαλαν πίεση πάνω του.

Ο Κάρμο είναι ένας στόπερ που αγοράστηκε με 20 εκατ. ευρώ από την Πόρτο και η ρήτρα του είναι στα 17.5 εκατ. ευρώ. Ο νυν στόπερ του Ολυμπιακού αποτέλεσε ένα από τα θέματα που σχολίασε ο Καρβαλιάλ, άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού (που επί των ημερών του είχε αποκτηθεί ο υψηλόσωμος στόπερ από τους Πειραιώτες), στη RECORD.

Ειδικότερα υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα: «Ο Κάρμο είναι πολύ καλύτερος από την εικόνα που είχε και έχει ο κόσμος από αυτόν. Πολύ καλύτερος. Υπάρχουν και οι συνθήκες που δεν προσαρμόζεται ένας παίκτης σε μία ομάδα.

Ο Κονσεϊσάο είναι ένας προπονητής με τρομερά υψηλές απαιτήσεις. Άλλοι ανταποκρίνονται και άλλοι όχι. Μπορεί κάποιος να στέκεται στα 20 εκατ. ευρώ όμως αυτό δεν σημαίνει πώς δεν μπορεί να είναι κάπου αλλού ή να βρεθεί κάπου αλλού και με τη βελτίωσή του να μπορεί να φτάσει να αξίζει 40 εκατ. ευρώ.

Όλα αυτά μπορούν να δημιουργήσουν πίεση σε έναν παίκτη. Πρέπει να καταλάβουμε πώς μιλάμε για ανθρώπινα όντα ασχέτως εάν κοστίζουν 10, 20 ή 50 εκατ. ευρώ. Μπορεί ένας παίκτης να βρεθεί σε μία δύσκολη κατάσταση και να δείχνει μόνο το 10% της αξίας και των δυνατοτήτων του. Ο Νταβίντ είανι ένας εξαιρετικός στόπερ και εξελίσσεται».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα