ΑΕΚ: Προετοιμασία για Άρη, συντηρητικά ο Άμραμπατ, αποχώρησε ο Μουκουντί (vids)

ΑΕΚ: Προετοιμασία για Άρη, συντηρητικά ο Άμραμπατ, αποχώρησε ο Μουκουντί (vids)

Δημήτρης Βέργος
Μουκουντί

bet365

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με τους Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς να παραμένουν εκτός και τον Άμραμπατ να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα την Τετάρτη στα Σπάτα. Αποχώρησε ο Μουκουντί, κανονικά προπονήθηκε ο Ρότα.

Χωρίς Άμραμπατ η προπόνηση της Τετάρτης, μέσα ο Ρότα, αποχώρησε ο Μουκουντί

Εκτός από τους Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν επανέλθει σε φουλ ρυθμούς, από το κανονικό πρόγραμμα της Τετάρτης απουσίαζε και ο Άμραμπατ. Ο Ολλανδομαροκινός μεσοεπιθετικός προφυλάχθηκε ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά τον Ρότα, που είχε δεχθεί το σκληρό μαρκάρισμα από τον Οντουμπάτζο προς το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη στην OPAP Arena, ο Έλληνας διεθνής μπακ προπονήθηκε κανονικά. Άλλωστε ο Αλμέιδα μετά το παιχνίδι είχε πει πως δεν υπήρχε κάποιος λόγος ανησυχίας. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε από το πρόγραμμα ο Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος στόπερ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά όπως ειπώθηκε δεν φαίνεται να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ένας εναντίον ενός με τον Αλμέιδα να δίνει εντολές από κοντά

Μετά τις πρώτες ασκήσεις προθέρμανσης και έπειτα μεταβιβάσεων υπό τις εντολές του Γκίντο Μπονίνι, το βασικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα ξεκίνησε με ένας εναντίον ενός. Η ένταση ήταν στο φουλ, με τον Μάνταλο μάλιστα να δέχεται ένα μαρκάρισμα αλλά να συνεχίζει κανονικά.

Ο "Πελάδο" είχε χωρίσει τους παίκτες του σε τέσσερις εξάδες και έβλεπε ξεχωριστά το κάθε ένας εναντίον ενός που εκτελούνταν από τους ποδοσφαιριστές του δίνοντας από πολύ κοντά τον τόνο και ζητώντας ταχύτητα και δύναμη.

Σύνθετη άσκηση με passing game, pressing και τελειώματα

Ακολούθως το πρόγραμμα συνεχίστηκε με μια συνθέτη άσκηση στην οποία συμμετείχε όλη η ομάδα χωρισμένη σε τρία τετράγωνα, δύο στα πλάγια και ένα στον άξονα, που συνδύαζε μεταβιβάσεις και πρέσινγκ ξεκινώντας είτε από αριστερά είτε από δεξιά και ολοκληρωνόταν με τελείωμα επίθεσης στο τέρμα.

Μάλιστα η συγκεκριμένη άσκηση συνεχίστηκε έπειτα και με ανάπτυξη επίθεσης από τον άξονα, στην οποία υπήρξαν κάποια πολύ όμορφα τελειώματα από τους κιτρινόμαυρους, δείγμα του ότι η αποτελεσματικότητα έχει βελτιωθεί σημαντικά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα