Ράσταβατς: «Ο Ολυμπιακός ξαναμπαίνει στη διαδικασία για τον τίτλο και έχει το momentum»

Ο Ράσταβατς

bet365

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο για τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στεκόμενος και στο momentum των Πειραιωτών.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» αποτιμώντας την παρουσία των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Αρχικά ο προπονητής του των Αρκάδων είπε για το ντέρμπι των δύο ομάδων πώς «θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Να δούμε πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει λόγο να μετανιώσει για κάτι: έκανε δυο πολύ καλά ματς κόντρα στη Κλαμπ Μπριζ και σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Έπεσε σε μια ομάδα που είναι καλύτερη και μπορεί να πάει στον τελικό της διοργάνωσης. Δεν έχει να στεναχωριέται για τίποτα. Χρειάζεται να εστιάσουν στο πρωτάθλημα. Αν έλεγε κάποιος στην αρχή ης σεζόν ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν στους 8 του Conference και θα πάλευε για το πρωτάθλημα θα ήταν ικανοποιημένος».

Για τον Ολυμπιακό και την επιτυχία του είπε ότι «ο Ολυμπιακός ήταν στο επίπεδο του αντιπάλου. Ήταν μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Ο επόμενος αντίπαλός του η Άστον Βίλα είναι υψηλού επιπέδου και έχει πολύ δύσκολο έργο».

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα σημείωσε πώς «ο Ολυμπιακός ξαναμπαίνει στη διαδικασία για τον τίτλο με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά έχει πολύ καλά αποτελέσματα πλέον και με το νέο προπονητή. Έχει το momentum και να δούμε πως θα αντιδράσει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη».

Για το ποιος είναι τώρα σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο απάντησε: «Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι στο ίδιο level. Δεν έχει κάποια ομάδα αβαντάζ. Ο ΠΑΟΚ πριν από 1,5 μήνα ήταν ανίκητος και έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Εξακολουθεί να είναι πολύ καλός, αν και έχει χάσει λίγο παραμένει δυνατός.Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φτάσει στο δικό του μάξιμουμ και έχει περιθώρια να ανέβει. Το ερωτηματικό είναι αν μπορέσει να κάνει αυτό το βήμα. Έχει το momentum ο Ολυμπιακός πάντως και την ψυχολογία».

Όσο για τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ; «Η ΑΕΚ είναι φαβορί. Έχει την προοπτική στη φυσική κατάσταση που βρίσκεται, η οποία της δίνει προβάδισμα», σχολίασε.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα