Nικολαΐδης: «Να συνεχίσουμε έτσι, να φθάσουμε μέχρι το τέλος»

Newsroom
Ο Δημήτρης Nικολαΐδης

bet365

Ο Δημήτρης Nικολαΐδης επέστρεψε στη δράση και έδωσε σημαντικές βοήθειες στη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Φερεντσβάρος για το Champions League.

Ο Δημήτρης Nικολαΐδης, με την απουσία του Λούκα Λόντσαρ, ρίχτηκε στη μάχη με τη Φερεντσβάρος, ο 24χρονος φουνταριστός, φορώντας ειδικό νάρθηκα στο αντίχειρα, αγωνίστηκε έπειτα από δύο και πλέον μήνες, προσφέροντας τα μέγιστα στη σημαντική νίκη του Ολυμπιακού με 10-8 στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα νέο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Final 8 του Champions League και ο Δημήτρης Νικολαΐδης δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς για τη συνέχεια της ομάδας μας. Αυτή η νίκη δείχνει σε όλους και στους φιλάθλους μας πόσο πολύ θέλουμε την πρόκριση στο ευρωπαϊκό Final-4. Παίξαμε πολύ καλά από την αρχή.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου στην επιστροφή μου. Ήταν δύο μήνες πάρα πολύ δύσκολοι για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Βαρκελώνη εκτός, θα πάμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, για να καταφέρουμε στο τέλος να φτάσουμε στο υψηλότερο σκαλί, μέχρι το τέλος, που είναι ο μεγαλύτερος στόχος που έχουμε».

@Photo credits: eurokinissi, Στέλιος Στεφάνου
 

Τελευταία Νέα