Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, ξέραμε πώς είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα»

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανέλυσε το τι δεν πήγε καλά για την ομάδα του στο 1-1 με τον Άρη. 

Ο Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το 1-1 στο Αρης - Ολυμπιακός επισήμανε: «Ξεκινήσαμε με ένα καλό ημίχρονο και κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Ένα λάθος μας κόστισε και δεχτήκαμε πρώτοι το γκολ. Ξεκινήσαμε γρήγορα την αντεπίθεσή μας, ισοφαρίσαμε γρήγορα και κυνηγήσαμε την ανατροπή. Παίξαμε με θέληση και η ομάδα τα έδωσε όλα. Μας έλειψε το έξυπνο παιχνίδι και η ήρεμη σκέψη.

Δεν μπορώ να πω πώς μας στοίχισαν οι αλλαγές. Άλλες φορές βοηθάνε οι αλλαγές και άλλες όχι. Μπήκαμε για τη νίκη. Προσπαθήσαμε πολύ να κερδίσουμε ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Τα δώσαμε όλα για να κερδίσουμε.

Πήραμε έναν βαθιμό, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξέραμε πώς είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη. Οπότε τώρα πρέπει να κερδίσουμε σε όλα τα υπόλοιπα ματς».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα