Stoiximan Superleague: Ο Σρέντερ στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και ο Αγκάγιεφ στο Παναθηναϊκός - Άρης

Ο Σρέντερ στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και ο Αγκάγιεφ στο Παναθηναϊκός - Άρης

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς της ΚΕΔ για την 6η αγωνιστική των Play Out και την 8η των Play Off ορίζοντας τον Ρόμπερτ Σρέντερ στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τον Αλίγιαρ Αγκάγιεφ στο Παναθηναϊκός - Άρης.

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της ΚΕΔ για την 8η αγωνιστική των Play Off και την 6η των Play Out της Stoiximan Superleague με τον Γερμανό Ρόμπερτ Σρέντερ, που έρχεται για πρώτη φορά στην χώρα μας, να σφυρίζει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τον Αζέρο Αλίγιαρ Αγκάγιεφ το Παναθηναϊκός - Άρης. Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λαμία ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Ο 38χρονος Γερμανός διαιτητής που θα είναι ο «άρχων» του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ δεν έχει σφυρίξει ποτέ ξανά στην χώρα μας ούτε σε κάποιον αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Μάλιστα έχει βρεθεί μόλις σε τρία ευρωπαϊκά ματς στην καριέρα του, δύο στα προκριματικά κι ένα στους ομίλους.

Ο 36χρονος Αζέρος από την άλλη έχει βρεθεί πολλές φορές στην χώρα μας και αρκετές φορές στον δρόμο ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Σε τέσσερα ντέρμπι σε Play-offs. Στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0 στις 4 Απριλίου του 2021, το Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-1 στις 3 Απριλίου του 2022, το Παναθηναϊκός - Άρης 1-0 την 1η Μαΐου του 2022, αλλά το ΠΑΟΚ - Άρης 3-2 στις 30 Απριλίου του 2023.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν επίσης ο «άρχων» του αγώνα στα ματς ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0 (10/03/2019), Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-0 (02/02/2020) και Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-1 (20/02/2021), αλλά και στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ του περασμένου Φλεβάρη το οποίο έληξε 1-1 (12/02/2024).

Έχει σφυρίξει μάλιστα κι έναν ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1, καθώς κι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι της «Ένωσης» απέναντι στην Ζόρια, όπου είχε ηττηθεί 3-0 στις 26 Νοεμβρίου του 2020 για τους ομίλους του Europa League.

Να σημειωθεί πως έχει διευθύνει και το πρώτο παιχνίδι στα μπαράζ μεταξύ Βέροιας και Λαμίας, που είχε λήξει 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, αλλά και τον δεύτερο αγώνα στα μπαράζ μεταξύ Λεβαδειακού και Βέροιας, όπου οι Βοιωτοί είχαν επικρατήσει με 1-0 και είχαν τελικά πανηγυρίσει την άνοδο.

Αναλυτικά οι διαιτητές για τα παιχνίδια του διημέρου (27-28/04):

Play Out - 27/04 - 20:00

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ, Διαιτητής: Παπαπέτρου, Βοηθοί: Αρμακόλας και Ψύλλος, Τέταρτος: Ανδριανός,VAR: Τζήλος και Νιδριώτης

Βόλος - Πανσερραϊκός, Διαιτητής: Ζαμπαλάς, Βοηθοί: Μωϋσιάδης Θ. και Κόλλιας, Τέταρτος: Τσέτσιλας,VAR: Βεργέτης Χρ. και Σαμοΐλης

Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα, Διαιτητής: Παπαδόπουλος, Βοηθοί: Ψαρρής και Μωϋσιάδης Β., Τέταρτος: Μαλούτας,VAR: Τσαγκαράκης και Πετρόπουλος

Παναιτωλικός - Ατρόμητος, Διαιτητής: Φωτιάς, Βοηθοί: Νικολαΐδης και Τζιουβάρας, Τέταρτος: Πουλικίδης,VAR: Κουμπαράκης και Σινιοράκης

Play Off - 28/04

(17:00) Ολυμπιακός - Λαμία, Διαιτητής: Διαμαντόπουλος, Βοηθοί: Μεϊντάνας και Νικολακάκης, Τέταρτος: Τσακαλίδης,VAR: Μανούχος και Βεργέτης Δ.

(19:30) ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Διαιτητής: Σρέντερ, Βοηθοί: Γκρουντζίνσκι και Νέιτζελ Πέτερσεν, Τέταρτος: Τσιάρας,VAR: Γκέραχ και Κωνσταντίνου

(20:30) Παναθηναϊκός - Άρης, Διαιτητής: Αγκάγιεφ, Βοηθοί: Ζεϊνάλοφ και Εμιράλι, Τέταρτος: Πολυχρόνης,VAR: Ουμουντλού και Φωτόπουλος

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα