Τρελαίνει την Ευρώπη το Ζάρι και πληρώνει 100.00!!!

Newsroom
gazzetta_eurovision_07.05_press
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τη Μαρίνα Σάττι και το «ZARI» που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2024!

Στο Μάλμε της Σουηδίας λαμβάνει χώρα το κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, η 68η Eurovision (7-11/5) με την Ελλάδα να έχει υψηλές βλέψεις για διάκριση στον διαγωνισμό.

Πέρυσι η Loreen με το «Tattoo» κατέκτησε το τρόπαιο στο Λίβερπουλ κι έτσι ο σπουδαίος διαγωνισμός τραγουδιού επέστρεψε στη Σουηδία για να αναδείξει το νικητή ή τη νικήτρια της χρονιάς για το 2024.

Οι 37 χώρες που συμμετέχουν στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα αφού πάρουν την πρόκριση στον τελικό μέσω των δύο ημιτελικών.

Οι 20 εκ των 26 θέσεων του τελικού θα προκύψουν από τους δύο ημιτελικούς, καθώς 6 χώρες έχουν εξασφαλισμένη παρουσία. Πρόκειται για τη Σουηδία ως περσινή νικήτρια και οικοδέσποινα και το λεγόμενο Big-5 που αποτελείται από τις μεγάλες χώρες που συμμετέχουν ανελλιπώς στον διαγωνισμό από ιδρύσεώς του, δηλαδή Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο.

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία της Ελλάδας στη Eurovision

Ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει στις 7/5 και ο δεύτερος στις 9/5, πριν τον μεγάλο τελικό που θα κορυφώσει τη γιορτή του ευρωπαϊκού τραγουδιού στις 11 Μαΐου.
Στον δεύτερο ημιτελικό θα διαγωνιστεί και η Μαρίνα Σάττι με το «ZARI» για μια θέση στον τελικό, όπου καλείται να επιβεβαιώσει με… βαθμούς τις εξαιρετικές κριτικές που έχει λάβει από όλη την Ευρώπη, καθώς από τη στιγμή που το τραγούδι βγήκε στον… αέρα έχει κερδίσει πολλούς Eurofans!

Το τραγούδι της Ελληνίδας ερμηνεύτριας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ανεβαίνοντας όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις καθώς βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των προγνωστικών, καταγράφοντας συνεχή άνοδο.

H Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι αναζητά μια μεγάλη διάκριση έπειτα από αρκετά χρόνια, καθώς την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στην πρώτη τριάδα ήταν το 2008 με το «Secret Combination» από την Καλομοίρα! Να μπει στην πρώτη τριάδα της Eurovision 2024 το «ZARI» με τη Μαρίνα Σάττι προσφέρεται σε απλησίαστη απόδοση 100!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα