«Καίγεται» για το μέλλον ο Ζοτς!

Γιάννης Ράμμας
«Καίγεται» για το μέλλον ο Ζοτς!

bet365

Θορυβημένος απ' τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον των Ρώσων για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζητά ενημέρωση και μάλιστα πριν απ' το Final Four!

Τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον Ρώσων για την συνέχιση του έργου των αδερφών Γιαννακόπουλου δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν αδιάφορο τον «Ζοτς», που ζήτησε να μάθει περισσότερα πριν η ομάδα βρεθεί στην Πόλη για το Final Four της Ευρωλίγκας. Ιδίως έπειτα νέα δημοσιεύματα που θέλουν τις επαφές να βρίσκονται σε διερευνητικό επίπεδο. \

Ο 52χρονος τόνισε κατά τη διάρκεια της προημιτελικής σειράς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ πως η στάση μερικών φίλων της ομάδος ίσως τον οδηγήσουν με μεγαλύτερη ευκολία στην έξοδο, αφού συν τοις άλλοις η παρουσία του στον Παναθηναϊκό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Με τα σενάρια να... έρχονται και να φεύγουν, τόνισε πόσο σημαντικό θα ήταν να μάθει περισσότερα για όλα όσα αφορούν το μέλλον της ομάδος. Κατά συνέπεια και το δικό του.

«Θέλω να πω "συγχαρητήρια" σε όλους για την προσπάθεια του Κολοσσού Ρόδου και για ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής. Αξίζουν "συγχαρητήρια" στον Κολοσσό Ρόδου και για τον τρόπο που αγωνίζεται, αλλά και για τα αποτελέσματα. Ήταν το έκτο παιχνίδι σε 12 ημέρες και για εμάς, και για τον Κολοσσό. Η κούραση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών και των δύο ομάδων. Γι' αυτό υπήρχαν κι αρκετά άστοχα σουτ και lay up σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που με αφήνει ικανοποιημένο είναι η θέληση κι η μαχητικότητα που δείξαμε σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Ήταν πολύ διαφορετικά αυτά τα στοιχεία σε σχέση με το προηγούμενο μας παιχνίδι στη Ρόδο. Αξίζουν "συγχαρητήρια" στους παίκτες για την είσοδο μας σ' έναν ακόμη τελικό. Θα έχουμε μπροστά μας μιάμιση ημέρα ξεκούρασης και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το Final Four» είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε περί Ρώσων, αλλά όχι αυτών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αντιπάλου στα ημιτελικά της Ευρωλίγκας:

«Δεν γνωρίζω τι γίνεται ακριβώς με τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον των Ρώσων, αλλά ελπίζω να μάθω τις επόμενες ημέρες τι ακριβώς θα γίνει. Θέλουμε να μάθουμε αν αυτά που ακούστηκαν είναι αληθή ή αναληθή. Ελπίζω ότι πριν φύγουμε για την Κωνσταντινούπολη, να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για όλα αυτά που ακούγονται. Αν έχουν βάση ή είναι απλά σενάρια. Όποια και να είναι απόφαση, θέλουμε να ξέρουμε πριν από το Final Four. Η δική μας δουλειά είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα για το Final Four. Αυτό μας απασχολεί και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο έργο μας. Θέλουμε, όμως, να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει».

Όσο για την κατάσταση του τραυματία Μάικ Μπατίστ, εξήγησε πως «είναι καλύτερα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και την Τετάρτη θα κάνει ξανά μαγνητική τομογραφία για να δει το ιατρικό team την πρόοδο της υγείας του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα