Πρώτα ο κόουτς, μετά τα άλλα...

Πρώτα ο κόουτς, μετά τα άλλα...

Gazzetta team
Πρώτα ο κόουτς, μετά τα άλλα...
Ναι μεν έχουν περάσει μόλις 10 ημέρες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ωστόσο στον Ολυμπιακό κάνουν ήδη τα σχέδια τους για την επόμενη σεζόν, με το θέμα του προπονητή να αποτελεί προτεραιότητα για τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που θα λυθεί πρώτα απ’ όλα -όπως είναι λογικό- σχετικά με τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδους και παρά το γεγονός ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι ελεύθερος πρώτα θα μιλήσει με την ΚΑΕ η οποία επιθυμεί την παραμονή του Σέρβου στην ομάδα. Ωστόσο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει καθοριστεί ακόμα -όπως αναφέρει η SportDay- επομένως χρειάζεται ακόμα υπομονή από τους φίλους των «ερυθρόλευκων».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, είναι δεδομένο ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα κινηθούν για την απόκτηση ενός Έλληνας ψηλού με τα ονόματα των Καββαδάς και Μαυροειδή να είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο. Δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και οι δύο, ενώ σίγουρα ο ρόλος του ένα θα είναι διαφορετικός από του άλλου. Κοινός παρονομαστής ωστόσο το γεγονός ότι και οι δύο σέντερ έχουν συμβόλαιο με τους Πανιώνιο και Μπιλμπάο αντίστοιχα. Πάντα στο προσκήνιο φυσικά είναι και ο ελεύθερος Μάικ Μπράμος αλλά τίποτα δεν θα προχωρήσει πριν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα