Μπατίστ ο κορυφαίος σέντερ

Ο άσος του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε μία ψήφο περισσότερη (16) από τον Αμερικανό του Ολυμπιακού (15), ενώ και πάλι παίκτης των «ερυθρολεύκων» και συγκεκριμένα ο Κάιλ Χάινς κατέλαβε την τρίτη θέση, παίρνοντας 12 ψήφους.
Για την... νίκη του μεταξύ των ψηλών της Α1, ο Μπατίστ δήλωσε αρχικά πως: «Είναι ένας τίτλος που με κάνει χαρούμενο, αλλά πραγματικά σημασία δεν έχουν οι ατομικές διακρίσεις. Ιδιαίτερα τώρα, όταν αυτή η διάκριση έρχεται με τον τρόπο που τελείωσε η χρονιά για εμάς. Θα ένιωθα καλύτερα αν είχαμε κλείσει τη χρονιά όπως θέλαμε εμείς. Προχωράς όμως στη ζωή και στο μπάσκετ, κοιτάς το μέλλον και συνεχίζεις. Είναι τιμή αυτός ο τίτλος, αλλά όλοι ξέρουμε ότι οι τίτλοι που κατακτούν οι ομάδες γράφουν ιστορία».
Ενώ συνεχίζοντας τόνισε ότι: «Το πρώτο που θα έλεγα σε κάποιον και το πιο σημαντικό είναι ότι ποτέ δεν είναι εύκολος ο δρόμος. Πρέπει να προετοιμάζεις το μυαλό σου ότι θα συναντήσεις δυσκολίες. Μπορεί να φαίνονται εύκολα κάποια πράγματα, αλλά θα πρέπει να προετοιμάζεσαι για δυσκολίες, για αντιπαλότητα στο παρκέ. Αν προετοιμάσεις τον εαυτό σου, το μυαλό σου, τότε καλά πράγματα θα συμβούν, αρκεί να μην σταματήσεις να δουλεύεις σκληρά ακόμη και όταν όλα δεν πάνε όπως θα ήθελες. Χρειάζεται σκληρή δουλειά σε κάθε περίπτωση, είτε παίζεις καλά, είτε άσχημα».
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο... μυστικό για το γεγονός της πολυετούς παρουσίας του ανάμεσα στους κορυφαίους: «Θα έλεγα ότι το βασικό είναι η οικογένεια. Κάνει τη ζωή μου πιο άνετη και στο γήπεδο. Το να βρίσκομαι στην ίδια χώρα τόσα χρόνια είναι σημαντικό. Έχω φίλους εδώ, υπάρχει κόσμος που είναι δίπλα σου και σε σέβεται. Αυτά τα δύο κάνουν ευκολότερα τα πράγματα στο γήπεδο. Είναι μέρος του… μυστικού. Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό. Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού με βοήθησαν να είμαι ο παίκτης που είμαι τώρα. Όταν ήρθα έπαιζα σε άλλη θέση, αλλά έμαθα να αγωνίζομαι κοντά στο καλάθι. Μου έδωσαν χρόνο, με πίστεψαν, με βοήθησαν, είχαν υπομονή, άκουγαν πάντα τα προβλήματα που μπορεί να είχα και με έκαναν να νιώθω άνετα στην ομάδα. Οπότε είναι αυτό το τρίπτυχο που βοήθησε στο να έχω μια θετική πορεία όλα αυτά τα χρόνια».
Αναλυτικά οι λίστα των κορυφαίων σέντερ της φετινής χρονιάς:
1 Μάικ Μπατίστ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) 16
2 Τζόι Ντόρσεϊ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 15
3 Κάιλ Χάινς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 12
4 Άρον Μπέινς (ΙΚΑΡΟΣ) 7
Άλεξ Στίβενσον (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) 7
6 Ίαν Βουγιούκας (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) 3
Πάτρικ Ο'Μπραϊαντ (ΚΑΒΑΛΑ) 3
8 Βασίλης Καββαδάς (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) 2
9 Ρούμπιν Μπόικιν (ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ) 1
Δήμος Ντικούδης (ΠΑΟΚ) 1
Γιώργος Πρίντεζης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 1
Κώστας Χαρίσης (ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ) 1
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΟΣΦΠ-Τσελσι-Samp
ομάδα της χούντας & παράγκας πρωτα το ονομα σου αναφερεται στα 15 πρωταθληματα που εχεις παρει και κυριως στον τροπο που τα πηρες...Οσο για τον Ντούντα μην μιλάς κοίτα το λόγο που εφυγε ο Ομπραντοβιτς επειδη ξερει πως δν θα ξανασηκωσει κουπα
apprentice7
ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΤΙΤΛΟ;ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ(ΣΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΙΔΙΩΣ) ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Ο ΝΤΟΡΣΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΡΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΙΝΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΡΙΜΠΑΟΥΤ ΚΑΛΟ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΨΙΜΟ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕΝΤΕΡ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ(ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
PRO_13
@ Red Emperor Πολυ ευστοχο σχολιο, συμφωνω!
θρυλος της παραγκας
κοιτα να δεις που σε καθε αρθρο οι ναθινγκ σχολιαζουν πρωτοι!!χαχαχαχα ''θυμασαι την χρυση πενταετια του γαυρου[1992-97]? ολη σας την ιστορια δηλαδη! αν δεν υπηρχε και το 73-38,τι θα ειχες να θυμασαι ρε πελατακο? μ αυτο εχεις μεινει...16 χρονια πριν! καταντια!!! και για πες...τι αλλο θυμασαι? τα δηληριασμενα νερα στην τσεσεκα τα θυμασαι? τα καραγκιοζιλικια του ''ξανθου''?? τα σιφονια στο σεφ? το οτι πηρες 2 πρωταθληματα στα χαρτια??[παο 1993-αλλαξαν οι διαιτητες...παοκ,ξεκαλτσωτος σε ενδειξη διαμαρτυριας για διαιτησια!]. τα χαπια του μπουρουση??? το οτι μολις φετος εφτασες διψηφιο αριθμο πρωταθληματων[10! χαχαχα]και επιτελους επιασες τον Αρη,το θυμασαι? και συνεχιζω να σου θυμιζω κι αλλα...τις 30αρες και τις 27-25-20αρες σε εξοχικο και οακα τις θυμασαι?? ο,τι οποτε σηκωνες κεφαλι στην κανονικη περιοδο,το εσκυβες στα πλευ ΩΧ[για σενα!]το θυμασαι?? το οτι επι 15 χρονια,οπου σε βρισκω,σε γλενταω,το θυμασαι?? tτο βερολινο?? τους πρασινους επιβητορες,τους θυμασαι πελατακο? για να στους θυμισω λιγο καλυτερα...αλβερτης..μποντιρογκα..διαμαντιδης..μπατιστ..ομπραντοβιτς!!! αλλαξε αθλημα λοιπον,γιατι εδω δεν σε παιρνει! στο συγκεκριμενο αθλημα,15 θα χαιρομαι εγω και 1 εσυ! μου θελετε και δυναστειες με ενα πρωταθλημα καθε 15!!! Υ.Γ. οσο για τον σπανουλη...εφυγε απ την καλυτερη ομαδα της ευρωπης,για να παει στην βιγιαρεαλ του μπασκετ! του κατσε η χρονια φετος και σηκωσε 2 κουπες! ποσες φορες θα ξαναγινει?? θα σου απαντησω εγω...οσες φορες ξαναπαρει και η μονπελιε πρωταθλημα στην γαλλια!!! μια στις 15! ο ιβκοβιτς ειναι πολυ εξυπνος και το καταλαβε...θαυματα μια φορα γινονται! και την ''εκανε'' με ελαφρια...
Red Emperor
Το γραψα και χθες στην ανάδειξη του Ντουντα ως κορυφαίου τεχνικού. Μπασκετικοί δημοσιογράφοι είναι ελάχιστοι. Οι άλλοι απλά δεν τους έκατσε να κάνουν ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ. Απο μπασκετ γρι. Το μπασκετ είναι σαν την εκκλησία. Πολλοί παρακολουθούν, λίγοι καταλαβαίνουν.
υολγολορΤ λορΤ
Κορυφαιος ΣΕΝΤΕΡ: Γιωργος Πριντεζης 1 Ασχετος απο μπασκετ ή απλα θελησε να ξεφτιλισει την ψηφοφορια αυτος που ψηφισε τον Πριντεζη?