«Θα είναι αποτελεσματικός ο Κίτσεν»

«Θα είναι αποτελεσματικός ο Κίτσεν»

Gazzetta team
«Θα είναι αποτελεσματικός ο Κίτσεν»

bet365

Ο Ντέργουϊν Κίτσεν επιβεβαίωσε μέσω Twitter πως θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και το gazzetta.gr μέσω του Γιαρόν Αρμπέλ, ανταποκριτή του Ισραήλ στο euroleague.net, σκιαγράφησε το προφίλ του.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του τον 26χρονο Αμερικανό γκαρντ της Μακάμπι Ρισόν κι ο Γιαρόν Αρμπέλ, ανταποκριτής του Ισραήλ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ανέλυσε για λογαριασμό του gazzetta.gr τα «συν» και τα «πλην» του.

Διαβάστε παρακάτω τα θετικά κι αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι του, πώς μπορεί να βοηθήσει και πού υστερεί:

«Δεν έχει buy-out στο συμβόλαιό του. Χρειάζεται να διαπραγματευούν πάνω στο ποσό της αποδέσμευσής του. Αρχικά η Μακάμπι Ρισόν είπε πως δεν τον αφήσει για κανένα χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια είπαν για $200.000. Έπειτα μόνο αν πρόκειται για... τοπ-τοπ ομάδα. Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε με το συγκεκριμένο ποσό και φαίνεται πως θα τον κάνει δικό του.

Είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ διαφορετικός παίκτης απ' ό,τι ο "Σάρας". Ο Παναθηναϊκός πήρε απ' τον "Σάρας" σουτ, πάσα, εμπειρία και I.Q.. Κανέναν απ' τα αυτά τα τέσσερα στοιχεία δεν είναι τα δυνατά σημεία του Κίτσεν. Πέραν της εμπειρίας, μπορεί να προσδώσει τα υπόλοιπα στοιχεία, αλλά όχι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Λέγοντας αυτό, υπάρχουν πολλοί άλλοι τομείς, στους οποίους μπορεί να βοηθήσει πολύ, πολύ περισσότερο απ' ό,τι ο "Σάρας".

Είναι combo-γκαρντ. Μπορεί να παίξει άμυνα. Σίγουρα καλύτερα απ' ό,τι ο "Σάρας". :) Σίγουρα είναι άριστος χειριστής της μπάλας. Το σουτ του απ' την περιφέρεια είναι απλώς "Ο.Κ.". Έχει πολύ καλύτερη διείσδυση, χρησιμοποιώντας το σώμα του. Απ' τη στιγμή που δεν είναι ατομιστής, μπορεί να δημιουργήσει για τους άλλους μέσω απ' αυτές τις διεισδύσεις, αλλά αυτό δεν είναι το βασικό χαρακτηριστικό του. Είναι ένας πολύ-πολύ ριμπάουντερ για γκαρντ. Θα βοηθήσει πολύ σ' αυτό. Μπορεί να αγωνιστεί για 15-20 λεπτά με συνέπεια κι όχι ως σταρ. Σίγουρα στην Α1. Επίσης στην Ευρωλίγκα, αλλά μη περιμένετε να είναι σταρ.

Πέρυσι είχε λαμβάνειν $70.000-$80.000. Είναι ένα μεγαλώσομο κι αθλητικό γκαρντ. Αυτό είναι που πουλάει. Μπορεί να αγωνιστεί με συνέπεια στην Ευρωλίγκα. Με τον Ούκιτς, τον Ξανθόπουλο και προφανώς τον 3D να έχει τη μπάλα στα χέρια του δεν είμαι σίγουρος γιατί χρειάζονται ακόμη μία λύση στα γκαρντ. Αν τον υπογράψουν για σουύτινγκ γκαρντ, δεν είμαι σίγουρος πώς μπορεί να αποδώσει η κίνηση. Δεν είναι σκόρερ. Ίσως θέλουν να παίζουν με δύο πόιντ γκαρντ; Κάποιοι προπονητές το κάνουν πια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα