Γεμάτος όρεξη κι ο Μπράμος (pics)

Γεμάτος όρεξη κι ο Μπράμος (pics)

Γιάννης Ράμμας
Γεμάτος όρεξη κι ο Μπράμος (pics)

bet365

Ο Μάικ Μπράμος έδωσε συνέχεια στις αφίξεις για τον Παναθηναϊκό και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα ομάδα του να κάνει την... ιδανική νέα αρχή.

«Έχω ξεκουραστεί, βρήκα το χρόνο και να δουλέψω λίγο μόνος μου κι είμαι 100% έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιχειρεί μία νέα αρχή. Θα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα για όλους, αλλά οι περισσότεροι δεν είμαστε κι άγνωστοι μεταξύ μας. Γνωρίζω παίκτες απ' το ισπανικό πρωτάθλημα, απ' το ελληνικό, απ' την Εθνική Ομάδα, όπως τον Πάνκο, τον Διαμαντίδη, τον Σχορτσανίτη. Επίσης το περιβάλλον είναι κάτι παραπάνω από οικείο για εμένα. Ακόμη και το μέρος όπου θα κάνουμε προετοιμασία κάθε άλλο παρά άγνωστο μας είναι. Ανυπομονώ γι' αυτή τη νέα αρχή κι είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε καλά, γνωρίζοντας ποιος είναι ο Παναθηναϊκός κι ότι στόχος του είναι πάντα η κορυφή» ήταν τα λόγια του 25χρονου, που αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 18:20.

Τον παίκτη περιμένει η έναρξη προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, που στις 13/8 στο Ο.Α.Κ.Α. θα πιάσει δουλειά εν όψει της νέας χρονιάς, αρχίζοντας με τις καθιερωμένες εξετάσεις κι εν συνεχεία με την πρώτη προπόνηση.

Στις 23:10 είναι προγραμματισμένη κι η άφιξη του Ρόκ0-Λένι Ούκιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα