«Πετάει» για Ιταλία
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη σε φιλικό τη Σάσαρι ενώ 14-15 Σεπτεμβρίου θα πάρει μέρος σε τουρνουά με τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Σάσαρι και της Σιένα. Ο Βασίλης Σπανούλης και η παρέα του θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.
Κατά τα άλλα, το βράδυ της Δευτέρας (10/9) η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό του Ανέστη Πεταλίδη.
"Αξιότιμοι κύριοι, Παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε στην οικογένεια του εκλιπόντος Ανέστη Πεταλίδη τα θερμά μας συλλυπητήρια για το χαμό ενός σπουδαίου παράγοντα του ελληνικού μπάσκετ. Το κενό που αφήνει ο Ανέστης Πεταλίδης είναι τεράστιο στην οικογένεια του Άρη όσο και σ΄ όλο το άθλημα.
Με εκτίμηση, ΚΑΕ Ολυμπιακός".
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.