Προσεχώς... λοκ άουτ στην Α1!

Gazzetta team
Προσεχώς... λοκ άουτ στην Α1!

bet365

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΕΣΑΚΕ και κρατικής τηλεόρασης έφτασαν σε αδιέξοδο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει λοκ άουτ στην Α1 καθώς η πρεμιέρα πάει για αναβολή επ’ αόριστον.

Η διοργανώτρια αρχή δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη από την πρόταση της ΕΡΤ καθώς δεν είδε βελτιωμένη πρόταση και παρέμεινα στο 1,3 εκατομμύριο ευρώ για τις 12 ομάδες αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ξεχωριστά συμβόλαια και διαπραγματεύονται μόνοι τους.

Η αρχική πρόταση ήταν στο 1,09 εκατ. ευρώ και αυξήθηκε μόλις 9%, ενώ σε σχέση με πέρσι μειώθηκε κατά 40% με την κάθε ομάδα να λαμβάνει 200.000 ευρώ. Οι ιθύνοντες των ΚΑΕ περίμεναν την αύξηση του πάγιου ποσού που θα μοιράζονταν στα 1,4 εκατ. ευρώ, αλλά και μπόνους για τον διαθέσιμο διαφημιστικό χρόνο, αλλά η πρόταση της ΕΡΤ δεν τους κάλυψε. Μάλιστα κάποιοι έκαναν λόγο για εμπαιγμό.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη που υπάρχει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα