
Εστιάζει στα γκαρντ ο Αγγέλου

«Με πολύ απλές παραμέτρους, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε αγωνιστικά και ψυχολογικά το παιχνίδι με την Ελευσίνα. Η ομαδικότητα και η σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που δεν έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι, είναι ο βασικός μας στόχος. Η Ελευσίνα έχει ένα ισορροπημένο ρόστερ σε σχέση με την αγωνιστική της χημεία, που στηρίζεται εκτός από τον ενθουσιασμό και το καλό κλίμα, στην ποιότητα και την εμπειρία των γκαρντ που διαθέτει, με επικεφαλείς τους Λιακόπουλο, Ραΐβιο και Παπανικολόπουλο. Για εμάς, η προσπάθεια σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι μονόδρομος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου.
Με την σειρά του ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Ασημακόπουλος, τόνισε ότι: «Για εμάς το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό θα είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε την καινούρια φιλοσοφία του προπονητή μας και έχουμε εστιάσει στις παραμέτρους αυτές, οι οποίες μπορούν να μας βελτιώσουν σαν ομάδα και εκεί θα ρίξουμε το βάρος μας. Γνωρίζουμε τα ατού του Πανελευσινιακού και μέσα από την ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που τόσο πολύ θέλουμε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.