Η παραίτηση κράτησε... μια μέρα

Η παραίτηση κράτησε... μια μέρα

Gazzetta team
Η παραίτηση κράτησε... μια μέρα

bet365

Όπως σας έγραψε πρώτο το gazzetta.gr, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μένει στον Παναθηναϊκό και η φωτιά που άναψε δείχνει να σβήνει, με κάποια ζητήματα ωστόσο να παραμένουν ανοιχτά.

Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπορεί να προβλημάτισε έντονα τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά η κρίση κατά τα φαινόμενα ξεπερνιέται. Οι δηλώσεις του προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ αποδεικνύεται ότι ήταν ένα ξέσπασμα της στιγμής και ήδη από την επόμενη μέρα υπήρξε πρόθεση να πέσουν οι τόνοι. Το εσωτερικό θέμα ωστόσο παραμένει ανοιχτή πληγή σε οικογενειακό επίπεδο και παρότι γίνεται προσπάθεια από όλους να κλείσει, σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα το βρει μπροστά του.

Από εκεί και πέρα, για φέτος δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Όπως έχουμε σημειώσει δεν υπάρχει θέμα, καθώς η διοίκηση θα καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της χρονιάς. Αυτό που δημιουργήθηκε ήταν ουσιαστικά μια αναταραχή από του πουθενά, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έδειξε να συνέρχεται από το πολύ κακό ξεκίνημα, απόρροια του μεταγραφικού σχεδιασμού του καλοκαιριού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα