Γκιστ: «Πάω στον ΠΑΟ!» (vids)

Γκιστ: «Πάω στον ΠΑΟ!» (vids)

Gazzetta team
Γκιστ: «Πάω στον ΠΑΟ!» (vids)

bet365

Ο Τζέιμς Γκιστ... αυτοανακοινώθηκε μέσω facebook καθώς έγραψε πως υπογράφει στον Παναθηναϊκό και απόψε θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι στη Μάλαγα. Διαψεύδει ο Έλληνας εκπρόσωπος του.

«Το αποψινό παιχνίδι ίσως είναι το τελευταίο μου με τη φανέλα της Μάλαγα. Φεύγω για τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς δεν με θέλει, έτσι δεν θέλω και εγώ να μείνω για να ζεσταίνω τον πάγκο» έγραψε στο facebook ο σέντερ της Μάλαγα και ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό και να γίνεται ανταλλαγή με τον Άντι Πάνκο. Από τη μεριά του, ο Έλληνας εκπρόσωπος του Γκιστ, Νίκος Σπανός, υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα laopiniondemalaga, όμως, υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να ξεπεραστεί ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Άντι Πάνκο, ο οποίος έχει υπογράψει για δύο χρόνια ενώ ο Γκιστ έχει μονοετές συμβόλαιο με την Ουνικάχα. Οι δεν θέλουν να πληρώσουν τον δεύτερο χρόνο συμβολαίου του Πάνκο και κάπου εκεί το θέμα δείχνει να έχει κολλήσει.

Ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ, αν και ξεκίνησε εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, το τελευταίο διάστημα δεν αγωνιζόταν με αποτέλεσμα να ζητήσει να φύγει από την Mάλαγα. Ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ο οποίος απασχόλησε και το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό, σε 12 ματς ως τώρα στην Liga Endesa, ο Γκιστ έχει 5,5 πόντους μέσο όρο και 3,3 ριμπάουντ ενώ στην Ευρωλίγκα σε 10 ματς στην πρώτη φάση είχε 8,6 πόντους και 4,8 ριμπάουντ.

Πλέον μένει να φανεί εάν αυτό που έγραψε στο facebook ισχύει και αν θα επιβεβαιωθεί το σενάριο περί ανταλλαγής του με τον Άντι Πάνκο.

 

Ο Γκιστ φοίτησε στο Μέριλαντ από το 2004 ως και το 2008, αλλά δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και έτσι ήρθε στην Ευρώπη. Πρώτος του σταθμός ήταν η Ιταλία και η Μπιέλα. Την επόμενη σεζόν πήγε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, από εκεί στην Παρτιζάν όπου έκανε το πρώτο του... μπαμ. Με τη σερβική ομάδα έκανε εξαιρετική σεζόν και αυτή ήταν το «διαβατήριο» του για την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα