«Ματς κομβικού χαρακτήρα με το Περιστέρι»
«Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην φυσική μας έδρα. Με τον ΚΑΟΔ δεν τα καταφέραμε και έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτά κομβικό χαρακτήρα για την ομάδα μας. Το γνωρίζουν και οι παίκτες μας ότι δεν θα παίξει ρόλο η τακτική αλλά η καρδιά, το φιλότιμο και όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να διέπουν ένα τέτοιο ντέρμπι. Θεωρώ ότι η δυναμικότητα της ομάδας μας έχει ανέβει με την παρουσία των ξένων αλλά και του κόσμου. Η νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια », είπε ο Μιχάλης Μαντζιώρης για το ματς κόντρα στο Περιστέρι.
Για να προσθέσει Χρήστος Δεληγιάννης πως: «Το Σαββάτο παίζουμε με το Περιστέρι που όλοι ξέρουμε πόσο σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα είναι. Εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από πολύ καιρό και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο κόσμος της Ελευσίνας πρέπει να γεμίσει το γήπεδο για να πάρουμε την νίκη που θα μας δώσει κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
