«Θρίαμβος» για την Ελευσίνα!

«Θρίαμβος» για την Ελευσίνα!

Φάνης Παναγιώτου
«Θρίαμβος» για την Ελευσίνα!

bet365

Μετά τον Πανιώνιο ο Πανελευσινιακός νίκησε και τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Γούβας (67-54) και παραμένει «ζωντανός» στο κυνήγι της παραμονής.

Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα πανηγύρισε την 6η της νίκη στο πρωτάθλημα (6-17) και συνεχίζει να έχει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο κλειστό της Γούβας για την Ελευσίνα, αφού πριν δύο εβδομάδες εκεί είχε ηττηθεί και ο Πανιώνιος. Ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στο 17-6 και οι «κυανέρυθροι» έχουν την ευκαιρία με νίκη επί του Απόλλωνα να μείνουν μόνοι στην 3η θέση της βαθμολογίας. Για τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε σε δεύτερο σερί ματς ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Το ήθελε περισσότερο! Αυτό είχε υπογραμμίσει στις δηλώσεις πριν το ματς ο Γιώργος Σκαραφίγκας και από το πρώτο δευτερόλεπτο οι παίκτες της Ελευσίνας ήταν πρώτοι σε κάθε διεκδίκηση μπάλας. Οι νικητές έδειχναν πως δεν θα φύγουν ηττημένοι από το παρκέ, ενώ «κλειδί» ήταν η άμυνα, αλλά και ο κόσμος που ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για τον Πανελευσινιακό.

MVP: Ο Νίκος Λιακόπουλος. Ο πολύπειρος γκαρντ ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά για την Ελευσίνα, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους (5/10 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Λίνος Χρυσικόπουλος: Ο νεαρός φόργουορντ έμεινε στο παρκέ για 17 αγωνιστικά λεπτά και σημείωσε μόλις 2 πόντους (1/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο) με 2 ριμπάουντ.

KEY POINT: Η τελευταία περίοδος. Η Ελευσίνα από την αρχή του αγώνα είχε το προβάδισμα στο σκορ και από το 28-29 του 15' ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε ποτέ ξανά μπροστά στο σκορ. Στην τελευταία περίοδο όμως οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση και με επιμέρους 17-8 έφτασαν στην σπουδαία αυτή νίκη (67-54).

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Ο Πανελευσινιακός έχει επιστρέψει στη φυσική του έδρα και ο κόσμος είναι το μεγάλο του «όπλο». Το κλειστό της Γούβας ήταν γεμάτο για ακόμα μια φορά και άπαντες πανηγύρισαν μαζί με τους παίκτες μια πολύ σημαντική νίκη, που κρατάει την ομάδα «ζωντανή» στη «μάχη» της παραμονής.

 

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 34-31, 50-46, 67-54
Πανελευσινιακός (Σκαραφίγκας): Νίκου 3 (1/3τρ., 2ασ., 2λ.), Παπανικολόπουλος 2 (0/4τρ., 2λ.), Παπανικολάου, Γκίμπσον 8 (0/3τρ., 6ρ., 2λ.), Μαγκουνής 7 (0/1τρ., 5ρ.), Λιακόπουλος 24 (5/10δ., 4/7τρ., 2/2β.), 4ρ., 5ασ., 4λ.), Δεληγιάννης, Γουίλσον 10 (2/3τρ., 2κλ., 2λ.), Αβραμίδης 5 (3ασ.), Εζιούκου 8 (14ρ., 3κλ., 2λ.)
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χάτσερ 13 (1/3τρ., 4ασ., 2κλ., 3λ.), Κασελάκης (2ρ.), Χαραλαμπίδης 14 (0/1τρ., 3ρ., 3ασ., 2λ.), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 12 (7ρ., 3λ.), Δέδας 6 (2/3τρ., 3κλ., 3λ.), Μαργαρίτης 6 (1/1τρ., 4ρ., 2κλ., 2λ.), Νικολόπουλος, Καλές 1 (5ρ.), Χρυσικόπουλος 2 (2ρ.), Αμπάρας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα