«Ζεστός» ο Πανιώνιος
Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε στη Νέα Σμύρνη τον Ίκαρο Καλλιθέας κι επικράτησε με 90-70, αν και οι προπονητές θέλησαν να κρατήσουν ξεχωριστό σκορ σε κάθε δεκάλεπτο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον τραυματία Γιάννη Αθανασούλα, όπως και τον Μπίλι Κιζ που επέστρεψε στην Αθήνα το πρωί. Για τον Θανάση Σκουρτόπουλο που δεν έμεινε ευχαριστημένος από την άμυνα των παικτών του ο Ρόμελ Μπεκ πέτυχε 17 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 28-17, 22-15, 21-17, 19-21
Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Μπατής 12 (2), Γιάνκοβιτς 8 (2), Ντίμπλερ 14 (4), Νάτσφει 13 (1), Στίβεσον 7, Μπάρλος 10 (2), Ξανθόπουλος 13 (1), Καβαδάς 5, Παραγιός 6 (2), Ιωάννου 2
Ίκαρος Καλλιθέας (Σκουρτόπουλος): Βασίλιεβιτς 2, Λιούμπισιτς 7, Καράμπουλας 4, Πολυτάρχου 5 (1), Τσιάρας 4, Μπέινς 6, Μπεκ 17 (2), Αγαδάκος 4, Κουμπούρας 8, Παπαργυρόπουλος, Σκορδίλης 8, Τζιάλας 5
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
