«Να παραιτηθεί ο Οικονομίδης»!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός εμφανίστηκε μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου και έκανε την εξής δήλωση: «Θέλω να τοποθετηθώ και επίσημα σχετικά με το θέμα που έθιξε και ο κ. Ίβκοβιτς, το περίφημο 3-2 το οποίο είναι ένα αποτέλεσμα μυστικό το οποίο δεν ανακοινώνεται επίσημα αλλά το λέει ο κ. Οικονομίδης στα τηλέφωνα, ενημερώνοντας όμως επίσημα τον Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού κ. Σταυρόπουλο, ότι η επιτροπή πρωταθλήματος αποτελούμενη από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Δράμα, ΠΑΟΚ και τον Οικονομίδη τον ίδιο, αποφάσισε με ψήφους 3-2 να μη γίνει αγώνας τελικών με τον Παναθηναϊκό πριν το Φάιναλ Φορ. Είναι ένα φαινόμενο που δείχνει που έχουμε φτάσει, να αποφασίζει ο Οικονομίδης και η Δράμα για το αν θα γίνουν τελικοί, όταν σύμφωνα με τον ίδιο Οικονομίδη που το δήλωσε ευθαρσώς στον κ. Σταυρόπουλο, γιατί έχω ακούσει διάφορα από το απόγευμα, ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε να γίνει τελικός. Ισχύει ότι οι ψήφοι ήταν 3-2 και ο Παναθηναϊκός ψήφισε να γίνει τελικός. Εδώ έχουμε φτάσει στην Ελλάδα, οι πρόεδροι να βγαίνουμε στα μικρόφωνα για να γίνει ένας τελικός πρωταθλήματος και να μην καθόμαστε δώδεκα μέρες, αν λήξει η σειρά 3-0 και δεν θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλό μας. Και μετά μας ρωτάνε αν θα φύγουμε ή θα μείνουμε στο μπάσκετ μετά από αυτό».
Στη συνέχεια ο κ. Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού με τον αγώνα με τον Κολοσσό: Δεν σχολιάζω τον κύριο Ομπράντοβιτς. Ο κύριος Οικονομίδης είναι ακατάλληλος και πρέπει να παραιτηθεί μετά τα σημερινά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.