Mετράμε αντίστροφα για τους τελικούς του Coca-Cola Cup (pics)

Gazzetta team
Mετράμε αντίστροφα για τους τελικούς του Coca-Cola Cup (pics)

bet365

Το Coca-Cola Cup που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μπαίνει στην τελική ευθεία κι όλα είναι έτοιμα για τους μεγάλους τελικούς στο βοηθητικό του Σταδίου Καραϊσκάκης!

Το μεγαλύτερο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5 για εφήβους, το Coca-Cola Cup φτάνει στο τέλος του. Έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έχοντας σπάσει ρεκόρ συμμετοχών σε κάθε πόλη και γήπεδο που επισκέφτηκε, η διοργάνωση που αγαπήθηκε και έγινε θεσμός από τους νέους όλης της Ελλάδας, ολοκληρώνεται το σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης.

18 ομάδες, είναι οι τυχερές. Αν προτιμάτε 126 συμμετέχοντες είναι εκείνα που κατάφεραν να προκριθούν από τα συνολικά 15.900 που πήραν μέρος και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες στους 7 μήνες της διεξαγωγής του φετινού Coca-Cola Cup.

Ένα διήμερο στον Ολυμπιακό, το μεγάλο έπαθλο!

Ο συναγωνισμός ήταν εντυπωσιακός και τώρα φτάνουμε στους μεγάλους τελικούς, με τους τρεις νικητές ανά κατηγορία να μοιράζονται σαν έπαθλο, μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία. Θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη και θα ζήσουν ένα πλήρες ποδοσφαιρικό διήμερο. Ξενάγηση στους υπερσύχρονους χώρους του κέντρου, εργομετρικές εξετάσεις, προπονήσεις, εκγύμναση, ανάλυση τακτικής σε βίντεο, συναντήσεις με κορυφαίους προπονητές και ψυχολόγους καθώς και διανυκτέρευση στις εγκαταστάσεις του “ερυθρόλευκου” προπονητικού κέντρου, αποκλειστικά για τους νικητές του Coca-Cola Cup!

Επίσης, η adidas θα βραβεύσει με ένα ζευγάρι παπούτσια σε ειδικές συλλεκτικές προθήκες τους τρεις πρώτους σκόρερ, θα “ντύσει” όλες τις ομάδες και θα δώσει έξτρα υλικό σε όλους τους νικητές!

Φυσικά, από τις μονομαχίες των μεγάλων τελικών του Coca-Cola Cup, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα κανάλια novasports που από την αρχή του τουρνουά καλύπτουν τους αγώνες, με εκτεταμένα στιγμιότυπα αλλά και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Οι 18 ομάδες των τελικών

Στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Γ.Καραϊσκάκης, θα βρεθούν οι νικήτριες ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών, που είχαν πάρει το εισιτήριο από τους τελικούς των περιφερειών. Να τις θυμηθούμε, ανά ηλικία :

Κατηγορία 13-14 ετών:
Εργοτέλης (Κρήτη)
Φαρμακείο (Αγρίνιο)
Pasola FC (Σέρρες)
Fantastic 5 (Πάτρα)
Freestylers Ψυχικού (Μαρούσι)

Κατηγορία 15-16 ετών
Νάρια (Κρήτη)
Pane Team (Αγρίνιο)
Πανσερραϊκός (Σέρρες)
Green Team (Καλαμάτα)
Αλύγιστοι (Λάρισα)
Μπλέντερ Βρέμης (Μαρούσι)

Κατηγορία 17-19 ετών
Pray for us (Κρήτη)
Manchester City (Πρέβεζα)
Brams FC (Θεσσαλονίκη)
The Losers (Καλαμάτα)
Vikings (Λάρισα)
Παλαίμαχοι (Μαρούσι)

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέσα από το www.grassroots.gr . Αναλυτικά θα βρείτε τους όρους του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την σελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα