«Βοηθάω και φεύγω»

«Βοηθάω και φεύγω»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του για την εξόφληση του ομολογιακού δανείου της Morgan Stanley, ο Πέτρος Παππάς τόνισε ότι θα βοηθήσει την ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες και μετά θα φύγει οριστικά!

Ο Πέτρος Παππάς έδωσε τη λύση στο αδιέξοδο της ΑΕΚ, αποπληρώνοντας μαζί με τον Νάσο Θανόπουλο το ομολογειακό δάνειο που είχε πάρει η ομάδα από την Morgan Stanley και το οποίο ξεπερνούσε τα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρώην μέτοχος μίλησε στο βραδινό δελτίο του MEGA για την κίνηση του. «H συμφωνία επετεύχθη σήμερα το πρωί ύστερα από πολλές διαπραγματεύσεις. Το δάνειο θα έχει αποπληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.. Ηθελα να δώσω το καλύτερο παράδειγμα», είπε ο κ. Παππάς.

Παράλληλα έστειλε και μήνυμα προς τους υπόλοιπους μετόχους: «Εχω μιλήσει και με τους άλλους μετόχους και νομίζω ότι θα συνεισφέρουν και οι υπόλοιποι οικονομικά. Ως προς την αδειοδότηση είμαι πιο αισιόδοξος απ' ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα».

Οσο για τον ίδιο και το μέλλον του στην ομάδα, τόνισε: «Θα βοηθήσω όσο μπορώ αυτή την δύσκολη στιγμή και μετά θα φύγω».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα