
Κώστας Νικολακόπουλος
ΠερισσότεραΟλυμπιακός: Ο Πνευμονίδης, ο Παπακανέλλος και ο…Μασούρας!
Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta δέκα πράγματα για τα νιάτα του Ολυμπιακού με αφορμή την ολοκλήρωσης της σεζόν.
Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta δέκα πράγματα για τα νιάτα του Ολυμπιακού με αφορμή την ολοκλήρωσης της σεζόν.
Ο Βασίλης Βλαχόπουλος βάζει κάτω τις πληροφορίες που συγκέντρωσε από την Ισπανία για τη μεθοδολογία του Ρούμπεν Ρέγες ο οποίος αναλαμβάνοντας τη θέση του νέου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης έχει και την ευθύνη εκπόνησης και εφαρμογής του νέου αγωνιστικού σχεδίου.
Mετά την διπλή αποτυχία των εκπροσώπων μας στο Αμπου Ντάμπι, άνοιξε πιο... ηχηρά από ποτέ η κουβέντα περί «αντικατάστασης του Final Four με best of 5» και ο Μιχάλης Τσαμπάς θυμίζει, μέσω του Gazzetta, λόγους που αυτό δεν πρέπει να συμβεί.
Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την επιλογή του τεχνικού διευθυντή στον Άρη και τις προσδοκίες που γεννά η έλευση του Ρούμπεν Ρέγιες.
Ο Ανδρέας Δημάτος αναλύει όλες τις ιδιαιτερότητες της προκριματικής διαδικασίας της Ένωσης στο Conference League και κυρίως τα λάθη που δεν πρέπει να (ξανα)κάνει, τη μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να (ξανα)χάσει και το ιδιόμορφο μίας διοργάνωσης στην οποία είναι μακράν δυσκολότερο να προκριθείς το καλοκαίρι από το να διακριθείς, μετά το Σεπτέμβριο
Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την επιστροφή Λυσάνδρου, αλλά και του Δέδε (που αναμένεται να...), τη σημασία για την ΑΕΚ, ενώ αναφέρεται και στον κόουτς Γκαρσία Πιμιέντα...
Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου περιμένει πράξεις στην επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ και στέκεται σε κάτι μοναδικό και απίστευτο που σημάδεψε την περιπέτεια με το θέμα προπονητή.
Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για την πρόσληψη του Μηνά Λυσάνδρου από την ΑΕΚ και την ευκαιρία που έχασε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τόσο πολύ χρειάζεται ένα στέλεχος με τις δικές του ικανότητες.
Ο Αντώνης Καλκαβούρας αποχαιρετά το Άμπου Ντάμπι καταγράφοντας όλα όσα σημάδεψαν το 25ο Final 4 της σύγχρονης εποχής στην Euroleague. Τα εύσημα στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τις γενναίες αποφάσεις που πήρε στην προπονητική του φιλοσοφία ο απολογισμός των εκπροσώπων του ελληνικού μπάσκετ.
Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή για τον Φάμπιο Κουαρταραρό στο Σίλβερστον, αλλά μέσα στη μαυρίλα υπάρχει μια ηλιαχτίδα.