ΠΑΟΚ: Η καλύτερη σεζόν των τελευταίων ετών

ΠΑΟΚ: Η καλύτερη σεζόν των τελευταίων ετών

bet365

Παρά το -3 στην αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε τόσο το καλοκαίρι όσο και τον Γενάρη πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες του χρονιές τα τελευταία χρόνια.

Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι με επιστροφή, αν ο Αζάρ πετύχει το πρώτο γκολ (21+).

Από το κακό ξεκίνημα και το -3 από την περσινή του τιμωρία ο ΠΑΟΚ μ' ένα εκπληκτικό ντεμαράζ νικών στα μέσα της περιόδου κατάφερε να προσπεράσει αρκετούς αντιπάλους και να τερματίσει στην δεύτερη, έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Μία συνολικά καλή σεζόν στο πρωτάθλημα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος διόρθωσε τις όποιες ανορθογραφίες υπήρξαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενισχύοντας το υπάρχον καλό σύνολο.


Τερμάτισε: Στην 2η θέση με 61β. Ο ΠΑΟΚ με 20 νίκες, 4 ισοπαλίες, 6 ήττες και 52-19 τέρματα.

O καλύτερος: Λέο Μάτος. Αν και δεξί μπακ είχε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, έδωσε λύσεις σε πολλά ματς με τα 6 γκολ, αν και αμυντικός, που σημείωσε. Επαιξε στα 27 από τα 30 ματς του πρωταθλήματος.

Κατώτερος των προσδοκιών: Μπκριτς. Περίμεναν πολλά περισσότερα από τον Σέρβο πορτιέρο, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να μείνει στη σκιά του πολύ σταθερού φέτος Γλύκου.

Αξίζει μεταγραφή: Τσίμιροτ. Ο ΠΑΟΚ φρόντισε τον περασμένο Νοέμβριο να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά ξέρει ότι δύσκολα θα τον κρατήσει και τρίτη χρονιά στην Ελλάδα.

Πέρασε και δεν ακούμπησε: Αθανασιάδης. Ακριβώς αυτό ισχύει για τον πρώτο εν ενεργεία σκόρερ στην ιστορία του «Δικεφάλου». Μια τραγικά κακή σεζόν με 21 (16 βασικός) συμμετοχές και 0 γκολ!

Θα θυμάται: Τις τρεις εντός έδρας νίκες επί των τριών μεγάλων του πάλαι ποτέ Π.Ο.Κ. (ΠαναθηναΪκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ) μέσα στην Τούμπα. Από τη σεζόν 1983-84 είχε να το πετύχει…

Θέλει να ξεχάσει: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχε 22 τελικές προς την αντίπαλη εστία. Την ήττα από τον Πανιώνιο, όπου είχε 2 δοκάρια.

 

Τελευταία Νέα