Συζήτησαν με Βιερίνια στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Συζήτησαν με Βιερίνια στον ΠΑΟΚ

bet365

Στον ΠΑΟΚ για μια ακόμη μεταγραφική περίοδο το όνομα του Αντρε Βιερίνια παίζει και πάλι δυνατά. Στον Δικέφαλο που παρακολουθούν από κοντά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του είχαν επαφές με τον Πορτογάλο.

Ο Βιερίνια τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο διακαής πόθος της διοίκησης, αλλά και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για να φορέσει και πάλι τα «ασπρόμαυρα». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Βόλσμπουργκ το οποίο λήγει το Καλοκαίρι του 2015. Η ενημέρωση που έρχεται από την Γερμανία δεν είναι ξεκάθαρη καθώς κάποιοι τον θέλουν εκτός ομάδας όπως η Bild. Ενώ κάποια άλλα μέσα, «az», αναφέρουν ότι μένει στους «Λύκους». Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς «Όλα πηγαίνουν καλά στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βιεϊρίνια».

Στην Θεσσαλονίκη παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την ανανέωση του Βιερίνια και σύμφωνα με όσα με λέγονται από το περιβάλλον του διεθνή μεσοεπιθετικού παράγοντας του συναντήθηκε με τον Πορτογάλο στη Γερμανία, καταθέτοντας πρόταση συνεργασίας.

 

Τελευταία Νέα