ΠΑΟΚ: Η επιστροφή Τζιόλη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η επιστροφή Τζιόλη

bet365

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας του από τις προπονήσεις σήμερα ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ την Τρίτη(10/2) θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Σαλπιγγίδης θα είναι στην αποστολή παρότι έχει ακόμα ενοχλήσεις.

Με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Το ευχάριστο νέο της ημέρας είναι πως ο Αλέξανδρος Τζιόλης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς ακολούθησε μέρος της προπόνησης, τη Δευτέρα (09.02) θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα επανένταξης και την προσεχή Τρίτη (10.02) αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παρότι εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής μπορεί να υπολογίζει και στους Ράζβαν Ρατς, Εργκούς Κάτσε που επιστρέφουν.

Ο Φάνης Τζανδάρης κατά τη διάρκεια της προπόνησης που επικεντρώθηκε στην τακτική με δίτερμα, αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και προληπτικά αποχώρησε. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε θεραπεία και του τοποθετήθηκε ο νέος ειδικός νάρθηκας που θα ακινητοποιήσει πλήρως το χέρι του για τις επόμενες τρεις εβδομάδες προκειμένου να αποκατασταθεί συντηρητικά η μυϊκή ζημιά που υπέστη στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Το πρωί της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και στη συνέχεια θα ο προπονητής θα επιλέξει τους παίκτες που θ’ αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα