Αυτός είναι Ηρακλής...

Gazzetta team
Αυτός είναι Ηρακλής...

bet365

... δεν είναι Παναθηναϊκός. Οι «κυανόλευκοι» όπως και οι «πράσινοι», προηγήθηκαν με 2-0 του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, αλλά σε αντίθεση με το «τριφύλλι» έκαναν το αυτονόητο. Επικράτησαν με 3-0 και πήραν την πρόκριση για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό με πλεονέκτημα έδρας.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ζευγάρι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ, υπήρξε φαβορί και μάλιστα μεγάλο. Αυτοί ήταν οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι μπορεί στο πρώτο ματς στη Μίκρα να έκαναν τα εύκολα δύσκολα και να κέρδισαν με 3-2, ωστόσο σήμερα στην Πυλαία έκαναν τα εύκολα... ακόμα πιο εύκολα. Επικράτησαν των «ασπρόμαυρων» με 3-0 (23-25, 20-25, 16-25) και πήραν με άνεση την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος. Εκεί θα βρουν απέναντί τους τους «ερυθρόλευκους» του Ολυμπιακού, έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

Ντέρμπι στο πρώτο

Ο σημερινός αγώνας έμοιαζε στο προηγούμενο ματς πρώτο σετ, εκεί που οι «κυανόλευκοι» αν και προηγήθηκαν με 16-21 και 19-23, έπρεπε να παλέψουν περισσότερο από ότι θα περίμεναν για να πάρουν το σετ, το οποίο και πήραν με 23-25.

Μετά περίπατος…

Μετά το 0-1 ο «γηραιός» απέδειξε στο γήπεδο πως είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Φρέντι Μπρουκς έφτασαν άνετα στο 3-0, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα