Ξενοδοχείο Μπόκα Τζούνιορς

Θοδωρής Βασίλης

bet365

Η Μπόκα Τζούνιορς συνεχίζει να πρωτοπορεί. Μετά τους Ιάπωνες ποδοσφαιριστές, και τα ταξί που κυκλοφορούν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, αλλά και τα φέρετρα μπλε και κίτρινου χρώματος, αναμένεται πολύ σύντομα να ανοίξει υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο με την ονομασία της ομάδας.


Οι εργασίες στο ξενοδοχείο αναμένεται να αρχίσουν τον ερχόμενο Οκτώβρη και θα είναι έτοιμο το 2010. Αρχιτέκτονες θα είναι ο Ουρουγουανός Κάρλος Οτ και θα κατασκευαστεί στην τουριστική περιοχή του Μπουένος Άιρες, Σαν Τέλμο.

Το κόστος αναμένεται να φτάσει τα 15 εκ.δολάρια, η έκταση που θα καλύψει το ξενοδοχείο θα είναι 7500 τετραγωνικά μέτρα, ενώ πέρα από τους 17 ορόφους και τα 89 δωμάτια, θα περιλαμβάνει πισίνα, σπα, μπαρ, εστιατόριο. Επίσης στο ξενοδοχείο θα υπάρχει μία ιδιαιτερότητα, αφού ένας αριθμός δωματίων δεν θα έχει νούμερα αλλά ονόματα παικτών και θα στοιχίζει στο κοινό από 250 μέχρι 400 δολάρια,

Ήδη παίκτες όπως οι Αλφρέντο Ρόχας, Ουμπάλδο Ρατίν και Μάρτιν Παλέρμο θα δουν το όνομά τους να δίνεται σε κάποιο δωμάτιο, ενώ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα, του οποίου το όνομα θα δοθεί στη σουίτα του ξενοδοχείου! Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, στο ξενοδοχείο αυτό θα μένει πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι και η αποστολή της Μπόκα.

Το ξενοδοχείο Μπόκα Τζούνιορς δεν θα είναι το μοναδικό τέτοιου είδους, αφού φαίνεται πως το παράδειγμα των "χενέιζες", δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και η Βραζιλία. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με την βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
 

Τελευταία Νέα