Μπήκε ο Έττο

Ο Αραούχο Έττο γυμνάστηκε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που είχε υποστεί θλάση στην ωμοπλάτη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, από μία πτώση του στο έδαφος σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Χριστοδουλόπουλο, έβγαλε το πρόγραμμα.
Στα αξιοσημείωτα ήταν για μια ακόμα φορά παρουσία του Θόδωρου Ζαγοράκη στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρακολούθησε την προπόνηση μαζί με συνεργάτες του χωρίς να πει το παραμικρό στους παίκτες της ομάδας, αλλά και στον Μάκη Χάβο. Το μεσημέρι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε μια συνάντηση με τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. στην Τούμπα και συζήτησαν για όλα τα θέματα της ομάδας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.