Ξανά συζητήσεις για Σορλέν στον ΠΑΟΚ

Ξανά συζητήσεις για Σορλέν στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ξανά συζητήσεις για Σορλέν στον ΠΑΟΚ

bet365

Τα δεδομένα με την οικογενειακή κατάσταση του Ολιβιέ Σορλέν έχουν αλλάξει και πλέον ο Γάλλος επιθυμεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όμως στον ΠΑΟΚ το σκέφτονται καθώς δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη στα πλάνα της επόμενης σεζόν.

Οι αποφάσεις που θα πάρουν στον ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παίξουν ρόλο και στο θέμα της επιστροφής του Ολιβιέ Σορλέν στον Δικέφαλο.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, που η αλήθεια είναι ότι έλειψε αρκετά στον φετινό ΠΑΟΚ, προτάθηκε ξανά καθώς οι οικογενειακές συνθήκες που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει έχουν αλλάξει πλέον και η οικογένειά του είναι σύμφωνη με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος δεν μπορεί να απαντήσει άμεσα εάν θέλει ή όχι ξανά τον Γάλλο στην ομάδα, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το τι θα συμβεί στο θέμα του προπονητή. Εάν ο Ζαγοράκης αποφασίσει να δώσει τα κλειδιά της ομάδας σε κάποιον άλλο προπονητή, τότε αυτός θα πρέπει να αποφασίσει για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό στο σύστημα που θα θέλει να εφαρμόσει.

Έτσι, ο Ολιβιέ Σορλέν θα πρέπει να αναμείνει στο ακουστικό του και να περιμένει νεότερα από τον ΠΑΟΚ για να μάθει αν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα