Το ευέλικτο ρόστερ…

Το ευέλικτο ρόστερ…

bet365

«Μετά το τέλος της προετοιμασίας θα χρειάζομαι 22 με 23 παίκτες. Τόσους παίκτες θέλω στο ρόστερ της ομάδας», δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ουσιαστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού επιθυμεί και αυτός ευέλικτο ρόστερ.

Κάτι που ήταν γνωστό, αλλά όταν το δηλώσει ο ίδιος ο προπονητής επίσημα, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Ο Βάσκος δεν «φοβάται» τις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας λόγω του Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί ο Ολυμπιακός θα δίνει και τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα και φυσικά θα υπάρχουν απώλειες. Ο Βαλβέρδε είναι αυτός που αποφασίζει, είναι αυτός που ξέρει τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψει για να παρουσιάσει έναν πολύ καλό Ολυμπιακό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Σε περίπτωση βέβαια, που τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα περιμένει ο Βάσκος, θα υπάρξει πρόβλημα στην ομάδα. Γιατί 22 παίκτες νομίζω ότι είναι μικρός αριθμός, ακόμα και αν σε αυτόν υπολογίζουμε δύο και όχι τρεις πορτιέρο.

Γιατί είναι πολλά τα ματς και θα υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες, κούραση. Ο Βαλβέρδε είναι αυτός που αποφασίζει και συν τοις άλλοις η διοίκηση του έχει δώσει τα κλειδιά του μαγαζιού. Του έχει τυφλή εμπιστοσύνη και η επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά θα έχει ενδιαφέρον, αφού θα είναι η πρώτη που θα δούμε τον Βαλβέρδε να συνεχίζει το έργο του.

 

Στο μεταγραφικό κομμάτι και με δεδομένο τον αριθμό 22 που θέλει ο Βάσκος, οι παίκτες που θα αποκτηθούν λογικά θα παίζουν σε περισσότερες από μία θέσεις…

ΥΓ1. Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια τι κουβέντα είχε γίνει με την ατάκα του Τάκη Λεμονή για «ευέλικτο ρόστερ». Και τι δεν είχε ακουστεί. Ότι δεν θέλει πολλούς παίκτες για να μη χάσει τα αποδυτήρια. Ότι δεν ήθελε παίκτες για να μην έχει πολλούς παραπονούμενους, γιατί κάποιοι θα έμεναν εκτός ομάδας…

ΥΓ2. Από τα φιλικά της Κύπρου δεν μπορούν να βγουν και πολλά συμπεράσματα. Ωστόσο, σας το είπαμε και στη τελευταία μας επικοινωνία. Ο Σουμπίνιο (που κανείς δεν το περίμενε) έχει κάνει κλικ στον Ισπανό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…