«Θα αδειοδοτηθεί ο ΟΦΗ»

«Θα αδειοδοτηθεί ο ΟΦΗ»

Gazzetta team
«Θα αδειοδοτηθεί ο ΟΦΗ»

bet365

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Φωτάκης, μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ για να πάρει την άδεια συμμετοχής στην Super League και την αισιοδοξία του για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Κρήτη Σπορ FM 87,6»:

Για την εκτίμηση του για το τελικό αποτέλεσμα:
«Θα υποβάλλουμε το υπόμνημα την Τετάρτη και κάποιες διευκρινήσεις που μας ζητήθηκαν από την Επιτροπή. Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε συντεταγμένος στο θέμα της αδειοδότησης και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι έδωσαν το παρόν στη διαδικασία ο δήμαρχος Ηρακλείου, ο κ. Ξημέρης, ο κ.Μαχλάς, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου του Ηρακλείου και οι νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας. Είμαστε μια γροθιά και εκεί πηγάζει η αισιοδοξία μου. Δεν είναι δυνατόν ο ΟΦΗ να μην αδειοδοτηθεί. Ζητήθηκαν κάποιες διευκρινήσεις που αφορούν τυπικά στοιχεία. Έχει πάρει βραβείο ο ΟΦΗ για τους φιλάθλους του, για το προπονητικό κέντρο που διαθέτει και είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών το οποίο θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί η ΠΑΕ για την προετοιμασία ομάδων της Βόρειας Ευρώπης. Υπήρξε μια εικόνα που δεν ήταν καλή από την παραφιλολογία για αυτό η επιτροπή μας ζήτησε κάποιες διευκρινήσεις και ένα υπόμνημα. Έχουν συμπληρωθεί οι πινελιές που απέμεναν στον φάκελο μας σε δεύτερο βαθμό».

Για την διένεξη με τον Διευθυντή της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ κ. Γιώργο Δημητρίου:

«Δεν έχουμε τίποτα με τον κ. Δημητρίου. Κάθε δικαστική διένεξη έχει συγκρούσεις. Σε αυτά τα πλαίσια προσπαθούμε να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της δικής μας ομάδας. Η ΕΠΟ είναι ένας συνεταιρισμός που πρέπει να είναι αρωγός στις ΠΑΕ. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες . Εμείς δεν έχουμε κανένα τίποτα».

 

Για την αναβολή των play off στην Football League:
«Είχα μια συνομιλία με τον πρόεδρο όταν τέλειωσε η διαδικασία και μου είπε ότι ήταν θέμα διάσκεψης. Προβληματίστηκε και μου είπε ότι δεν ξέρω αν θα είμαστε έτοιμοι για να γίνουν τα play off και για αυτό έγινε και αυτή η ανακοίνωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα