Θέλει Γκαλίνοβιτς ο ΠΑΣ

Gazzetta team
Θέλει Γκαλίνοβιτς ο ΠΑΣ

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να αποκτήσει έναν βασικό τερματοφύλακα και ο διακαής πόθος των Ηπειρωτών είναι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς που μένει ελεύθερος. Ο Ντεμόλ ανακοίνωσε στον Σκούφαλη ότι δεν τον υπολογίζει.

Λένε ότι μια καλή ομάδα πρέπει πάντα να ξεκινάει από τον τερματοφύλακα της και ακολουθώντας αυτό το δόγμα, οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν έναν έμπειρο τερματοφύλακα για να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας στην επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ.
Ο παίκτης που αποτελεί τον διακαή πόθο των Ηπειρωτών είναι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς που φέτος αγωνίστηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Καβάλα και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Εκτός από τους παίκτες που θα έρθουν ωστόσο, θα υπάρξουν και αποδεσμεύσεις, με την πιο ηχηρή να είναι αυτή του Μανώλη Σκούφαλη. Ο Ντεμόλ, που είχε τεταμένες σχέσεις με τον έλληνα άσο κατά την διάρκεια της σεζόν του ανακοίνωσε ότι δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν, παρόλο που έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιο του. Η υπόθεση του ωστόσο δεν θα είναι τόσο απλή καθώς ο Σκούφαλης θα διεκδικήσει τα χρήματα που αναλογούν στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει.
Μπουχάν, Βαγγελής και Φουρτάδο είναι στη λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται, ενώ να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Κηπουρού, Σιαλμά και Μπακαγιόκο ζήτησε ο Βέλγος προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα